Lucrul inedit pe care îl va învăța Prințul George când se va duce la școală

Poate părea de necrezut, însă tocmai a trecut un an de când Prințul George a început grădinița, iar cum vacanța de vară se apropie de sfârșit, se pare că Prințul George deja se pregătește pentru anul următor.

Lucrul inedit pe care îl va învăța Prințul George când se va duce la școală

Prințul George și-a petrecut primul an la o grădiniță privată, mai exact la St.Thomass Battersea, unde taxa pe an ajunge la 20.000 de lire sterline. Tot aici va merge și în al doilea an și se pare că activitățile sale vor fi foarte variate, de la lecții de înot până la lecții de balet.

Alături de un pianist, lecțiile de balet care vor dura 35 de minute sunt destinate „dezvoltării unor aptitudini fizice, dar și rezistență, creativitate, expresivitate și muzicalitate, folosind o serie de sunete și stiluri muzicale', explică website-ul școlii.

Pentru a stimula și mai mult creativitatea copiilor, ei vor putea lua parte și la corul școlii sau chiar să participe la lecții de teatru. Conform programei școlare, Prințul George și colegii săi vor „deveni mult mai independenți și încrezători'.

Ducele și Ducesa de Cambridge vor trebui să-i dea o mână de ajutor fiului lor cel mare, având în vedere faptul că Prințul George își va face temele în fiecare noapte, alături de zece minute de citit și reguli de pronunție, în fiecare săptămână.

Anul trecut, Ducesa nu a reușit să-l însoțească pe George în prima zi de școală din cauza stării de sănătate, însă să sperăm că în septembrie anul acesta vor apărea câteva poze de la prima zi de școală a lui George la care va fi prezentă și Kate Middleton.

Citește și:
Printul William și importanta lecție de viață către Printul George

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people