Printul William si importanta lectie de viata catre Printul George

Printul William vorbeste mereu cu mandrie de fiul sau, Printul George, dar si despre valorile pe care incearca sa i le transmita in fiecare zi.

Printul William si importanta lectie de viata catre Printul George

La evenimentul the 2017 Pride of Britain Awards care a avut loc la Londra, Printul William a cunoscut mai multi tineri care au primit si premii, printre acestia numarandu-se si o fetita in varsta de 5 ani, Suzie McCash. Atunci cand avea numai 4 ani, Suzie i-a salvat viata mamei ei sunand singura la 999 si a descris situatia serviciilor de urgenta, dupa ce mama ei a lesinat si nu mai respira.

Suzie a primit premiul Child Of Courage si l-a impresionat profund pe Printul William care a declarat ca intentioneaza sa-i povesteasca Printului George despre importanta de a sti cui si unde sa dai un telefon atunci cand apar situatii urgente.

Am un fiu pe 4 ani, pe nume George, si daca i-as da un telefon, nu stiu cum s-ar comporta. O sa am o discutie cu George despre cum ar trebui sa procedeze pentru ca ceea ce ai facut tu – asta este foarte important', i-a spus Printul William micutei Suzie.

Citeste si:
5 lucruri inedite pe care NU le stiai despre Meghan Markle

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people