Lorelei Bratu, despre lupta împotriva kilogramelor în plus: ”Mi-am pierdut o jumătate din viață încercând să slăbesc”

Lorelei Bratu a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus și faptul că a petrecut ani la rând în încercarea de a slăbi.

Lorelei Bratu, despre lupta împotriva kilogramelor în plus: ”Mi-am pierdut o jumătate din viață încercând să slăbesc”

Lorelei Bratu s-a confruntat de-a lungul anilor cu kilogramele în plus și a apelat la tot felul de metode pentru a slăbi. Din păcate, fosta concurentă de la Asia Express nu a reușit să își atingă obiectivul, motiv pentru care a renunțat la această dorință. Vedeta a precizat că a petrecut prea mult timp în încercarea de a da jos kilogramele în plus.

Lorelei Bratu, despre lupta împotriva kilogramelor în plus

Astfel, Lorelei nu s-a mai concentrat pe procesul de slăbire și a continuat să își trăiască viața exact așa cum vrea și să se bucure de fiecare moment. Vedeta a vorbit deschis despre acea perioadă când se lupta cu greutatea sa și cum a reușit să treacă peste acele momente dificile.

'Mi-am pierdut o jumătate din viață încercând să slăbesc, după care mi-am dat seama că nu o să slăbesc și că nu are rost să mai pierd ani încercând să fac treaba asta și urându-mă. Nu am fost un caz foarte dramatic, dar simțeam că îmi pun viața pe stop și că o să trăiesc atunci când o să slăbesc.'.

După o lungă perioadă în care se desconsidera și a ajuns chiar să se urască, Lorelei și-a îmbrățișat formele, iar de atunci este plină de viață și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Ba mai mult, vedeta a mărturisit că acum este cât se poate de încrezătoare și se poate declara cu adevărat fericită.

'Acum sunt confortabilă cu felul în care arăt și nu am cum să fiu altfel. Sunt sănătoasă, trăiesc, sunt fericită așa cum sunt!', a declarat Lorelai Bratu în Podcastul Mariei Zvincă, citat de Cancan.

Lorelei Bratu a participat în Asia Express alături de Zarug, cu care a făcut o echipă pe cinste. Două firi carismatice și pline de viață, cei doi au încântat publicul cu atitudinea lor deschisă și glumeață. Ba mai mult, aceștia și-au depășit limitele în provocarea din Asia și au demonstrat că pot trece peste barierele proprii.

Citește și:
Liderul cecen Ramzan Kadîrov, viral pe Internet: „diavolul se-ncalță de la Prada'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people