Logodnicul Cristinei Cioran dă detalii despre starea acesteia și a fiicei sale, după nașterea prematură

Logodnicul Cristinei Cioran, Alexandru Dobrescu, a vorbit despre starea de sănătate a acesteia, dar și a fiicei sale, după nașterea prematură.

Logodnicul Cristinei Cioran dă detalii despre starea acesteia și a fiicei sale, după nașterea prematură

Alexandru Dobrescu, logodnicul Cristinei Cioran, a făcut primele declarații, după ce aceasta a născut prematur duminică, pe 18 iulie. Vedeta TV în vârstă de 43 de ani a născut la doar 29 de săptămâni de sarcină o fetiță, pe care a numit-o Ema. La scurt timp de la naștere, Cioran a făcut apel la fanii săi, rugându-i pe aceștia, prin intermediul contului său de Instagram, să se roage pentru ea. Ceva mai târziu, aceasta a revenit cu un mesaj care intenționa să își calmeze fanii îngrijorați. „Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine, respiră singurică, abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă!”

Acum, logodnicul Cristinei Cioran a făcut declarații despre starea de sănătate a acesteia și a fiicei sale, pentru Wowbiz. Alexandru Dobrescu a declarat că nu le-a putut vizita la spital și că nu știe când vor fi externate.

Alexandru Dobrescu a mai spus că planul era ca Cristina Cioran să nască într-un spital privat, dar cum a început să se simtă rău, a fost dusă de ambulanță la Spitalul Municipal, unde a și născut și unde vizitele nu sunt permise. „Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa. Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă.”

Logodnicul Cristinei Cioran a mai vorbit și despre planurile pentru creșterea fiicei sale. „Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect.”, a mai declarat acesta.

Citește și:
Prințul Harry a scris un volum de memorii în secret. Tot ce știm despre controversata carte

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people