Leonardo DiCaprio a fost întrebat dacă el crede că Jack ar fi putut fi salvat în Titanic, iar reacția lui te va amuza

"Titanic" rămâne unul dintre cele mai importante filme din industria cinematografică, iar finalul acestuia este în continuare o controversă pentru fanii care sunt de părere că Jack, personajul lui Leonardo DiCaprio, ar fi putut fi salvat.

Leonardo DiCaprio a fost întrebat dacă el crede că Jack ar fi putut fi salvat în Titanic, iar reacția lui te va amuza

Leonardo DiCaprio a devenit preferatul tuturor după ce a interpretat rolul lui Jack din „Titanic”, un film care a creat o controversă mai ales în ultimii ani, fanii fiind convinși că acesta ar fi avut loc lângă Rose, pe ușa care a ajutat-o să se salveze.

Astfel, în ultimii ani au apărut numeroase imagini și teorii prin care se demonstrează că Jack s-ar fi putut salva, acestea fiind desigur idei foarte amuzante. Reporterul MTV, Josh Horowitz, a reluat această controversă și l-a întrebat pe Leonardo DiCaprio dacă el consideră că ar fi avut loc pe acea ușă la finalul filmului, însă reacția actorului a fost una amuzantă.

Reporterul a adresat această întrebare în cadrul unui interviu de grup cu Brad Pitt și Margot Robbie, aceștia promovând filmul în care apar alături de DiCaprio, „Once Upon a Time in Hollywood”. Astfel, Leonardo a răspuns că nu comentează, însă colegii săi au vorbit despre finalul faimosului film.

O Doamne, m-am gândit la asta. Îmi amintesc că am analizat cu atenție”, a spus Margot Robbie, care era doar un copil atunci când a apărut filmul. Leonardo a continuat spunând că nu comentează, însă expresia feței sale l-a amuzat pe Brad Pitt, care și-a exprimat punctul de vedere. „Asta este amuzant. Sigur o să mă uit din nou”, a spus acesta.

„Este cea mai mare controversă din istoria cinematografiei”, a spus Margot Robbie, iar Leonardo DiCaprio a aprobat răspunsul actriței. „Le-ai spus că ar trebui să facă ușa mai mare?” l-a întrebat actrița pe colegul ei, însă acesta a declarat încă o dată că nu va face comentarii.


Leonardo a refuzat să răspundă la aceasta întrebare în ciuda eforturilor făcute de colegii săi, Brad Pitt și Margot Robbie, însă fosta sa parteneră din film, Kate Winslet, a declarat în trecut că Jack sigur ar fi avut loc pe acea ușă și s-ar fi putut salva.

Citește și:
Leonardo DiCaprio dansând este cel mai amuzant lucru pe care îl vei vedea azi și a devenit deja viral

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people