Concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca! Cât costă biletele

Cu siguranță, aceasta este știrea care îi va bucura enorm pe fanii celebrului Lenny Kravitz!

Concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca! Cât costă biletele

Concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca! Celebrul cântăreț revine în România pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca, după întâlnirea din 2008 din București, să ofere românilor o nouă seară de neuitat.

Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, „Raise Vibration', pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Fanii vor putea asculta atât piesele noi ale artistului, dar și hituri precum: „Are You Gonna Go My Way', „If You Cant Say No', „I Belong To You', „Fly Away' și „American Woman'.

Acest concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial „Raise Vibration' ce va începe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentații în 16 țări de pe continent, printre care Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria și, bineînțeles, România.

Concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca – Prețul biletelor

Biletele se vor pune în vânzare în data de 19 septembrie, la ora 12:00, pe iabilet.ro, lennykravitz.emagic.ro, în magazinele Flanco și în reteaua iabilet.ro din toată țara.

Teren / standing – 330,74 lei + taxe – preț final 350 lei
Categoria 1 – 515,02 lei + taxe – preț final 545 lei
Categoria 2 – 363,82 lei + taxe – preț final 385 lei
Categoria 3 – 297,67 lei + taxe – preț final 315 lei
Categoria 4 – 259,87 lei + taxe – preț final 275 lei

Cel de-al 11-lea album al artistului subliniază sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n roll, funk, blues și soul. Cu un sunet proaspăt, actual, tineresc și îmbogățit de cele trei decenii de muzică, „Raise Vibration' devine un moment de renaștere creativă și reprezintă o realizare curajoasă, vie și ingenioasă demnă de măiestria și spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, „Its Enough', s-a remarcat ca una din cele mai puternice compoziții ale artistului, aceasta fiind o reflectare critică asupra problemelor cu care se confruntă omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, „Low', pornește cu un sunet funky peste care se adaugă trompete, corzi și numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance' 4 ani consecutivi, deținând chiar recordul pentru categorie. Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea și către industria cinematografică, cu roluri în filme precum „The Hunger Games: Catching Fire', „Precious' si „The Butler'.

Citește și:
Nicole Kidman a dezvăluit că a fost logodită cu Lenny Kravitz

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people