Leighton Meester, apariție surprinzătoare la nici o lună de când a născut

Leighton Meester și Adam Brody au devenit părinți pentru a doua oară în prima parte a lunii septembrie 2020.

Leighton Meester a născut un băiețel la începutul lunii septembrie 2020. Actrița din Gossip Girl și partenerul ei, Adam Brody, au devenit părinți pentru a doua oară. Cel care a confirmat că Leighton Meester a născut un băiețel a fost partenerul actriței. În cadrul live-ului The Fun Time Boys Game Night Spectacular de pe platforma de streaming Twitch, unul dintre participanți a spus că Adam a devenit tată pentru a doua oară, iar în cele din urmă acesta a spus că este adevărat. „Am un băiețel și este de vis. Este un băiețel de vis.”

Zilele trecute, actrița a fost fotografiată de paparazzi pe o plajă din Malibu, alături de soțul ei. Actrița în vârstă de 34 de ani s-a bucurat din plin de ziua frumoasă și temperaturile prietenoase pentru a face surf.

Îmbrăcată corespunzător, într-un costum de surf din neopren negru, Meester a petrecut câteva ore în apa oceanului, demonstrând și cât de bine se pricepe la surf, așa cum poți vedea și din imaginile din galeria de mai sus.

Actrița a declarat în trecut că, pentru ea, cea mai bună modalitate de a face sport este reprezentată de surf, pasiune pe care a moștenit-o de la soțul ei.

Leighton Meester și Adam Brody formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. În luna aprilie s-a aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară după ce au fost surprinși de paparazzi plimbându-se în Los Angeles, iar cu această ocazie s-a putut observa că Leighton este însărcinată.

Leighton Meester și Adam Brody sunt într-o relație din 2013. Un an mai târziu, în februarie 2014, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în California. Ei se cunosc din 2011, de când au jucat împreună în comedia The Oranges. Leighton Meester și Adam Brody mai au împreună o fiică, Arlo Day Brody, în vârstă de 5 ani.

Leighton Meester și Adam Brody își păstrează viața de cuplu departe de ochii presei. Cei doi sunt rezervați în ceea ce privește declarațiile despre familia lor. „Nu vorbesc foarte des despre fiica noastră, Arlo. Sunt foarte mândră de acea parte din viața mea. Dar sunt mândră și de munca pe care o fac. Cred că percepția multora constă în faptul că ori ești eroină, ori model, ori mamă și că nu există un echilibru între astea”, a declarat Leighton Meester într-un interviu pentru Refinery29 în 2017.

Citește și:
Kaia Gerber și Jacob Elordi au fost surprinși în ipostaze tandre

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people