Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnicul său. Mesajul transmis de aceasta

Laura Giurcanu s-a despărțit de partenerul său de viață. Model și creatoare de conținut, ea a ținut să le împărtășească vestea și celor aproape un milion de fani de pe Instagram.

Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnicul său. Mesajul transmis de aceasta

Laura Giurcanu s-a despărțit de partenerul său de viață. Model și creatoare de conținut, Laura Giurcanu este unul dintre cei mai de succes influencers din România, cu aproape un milion de fani pe platforma Instagram. Ea este și modelul de pe coperta numărului de octombrie al revistei ELLE.

Vestea că Laura Giurcanu s-a despărțit de iubitul său, care îi era și logodnic, a venit chiar de la ea. Aceasta a scris în secțiunea InstaStory de pe platforma Instagram, anunțându-și fanii în legătură cu schimbarea majoră din viața ei. „Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de ‘anunț’, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!”.

Laura Giurcanu s-a despărțit de partenerul cu care se logodise în 2019, iar acum a ales să împărtășească celor care o urmăresc lecțiile de viață pe care le-a obținut din această experiență. „Când treci prin momente grele începi să te miști diferit, ochii tăi au un mod neobișnuit de a captura momentele. Dar viața nu se va termina, soarele va răsări și zilele vor trece una după alta. Vă mulțumesc pentru iubire. Scrisul ajută foarte mult și pentru mine e ca terapia, așa că îmi voi distribui gândurile mai des. De obicei trec singură prin tot, tind să mă închid în mine. O să încerc o nouă perspectivă, având în vedere că toți am experimentat acea despărțire care îți lasă o durere în piept. Nu voi fi niciodată aceeași după ultimele zile, dar poate asta este un lucru bun”, a mai aceasta.

Citește și:
Nicoleta Nucă, primele declarații după ce a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Foto: ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people