Cum arată fiica cea mare a cântărețului Eros Ramazzotti. Are 24 de ani și este un influencer de succes

Aurora Ramazzotti are 24 de ani și este unul dintre cei mai de succes influenceri ai Italiei, fiind urmărită de peste 2 milioane de oameni.

Cântărețul Eros Ramazzotti și prezentatoarea TV Michelle Hunziker au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale Italiei. Cei doi s-au cunoscut în 1995, iar un an mai târziu au devenit părinții Aurorei. Relația lor însă nu a mai durat mult, aceștia despărțindu-se în 2002 și finalizându-și divorțul în 2009.

Patru ani mai târziu, Michelle s-a recăsătorit cu Tomaso Trussardi, moștenitorul imperiului Trussardi, cu care a mai avut alte două fete. La rândul său, Eros s-a însurat în 2014 cu Marica Pellegrinelli, însă au divorțat în urmă cu doi ani. Cei doi au împreună doi copii, Rafela, în vârstă de 10 ani, și Gabrio Tullio, în vârstă de 6 ani.

Aurora, fiica cea mare a cântărețului, are astăzi 24 de ani și este o prezență extrem de populară pe rețelele sociale, tânăra având peste două milioane de urmăritori pe Instagram.

În ciuda succesului de care se bucură astăzi, Aurora a mărturisit că lucrurile nu au fost deloc ușoare la început. Într-un interviu acordat revistei Vanity Fiar, fiica lui Eros Ramazzotti a dezvăluit că a fost ținta bullying-ului. Aceasta a adăugat și faptul că primea extrem de multe comentarii și mesaje  în care i se spunea că nu este deloc interesantă și că nu este la fel de frumoasă ca mama sa, Michelle Hunziker.

„Adesea m-am simțit urâtă. Mi s-a spus inclusiv monstru. Făceam crize de isterie și sufeream de tulburări de alimentație din această cauză”, a declarat Aurora.

Însă tânăra a reușit să depășească comentariile negative, iar astăzi își folosește contul de Instagram pentru a sublinia importanța acceptării de sine. Aurora a ajuns să fie extrem de apreciată de pubicul din Italia, și asta mai ales datorită stitlului său extrem de natural și de firesc. De-a lungul timpului, tânăra a împărtășit cu fanii săi imagini în care își dezvăluia acneea sau în care afișa un look extrem de natural, fără nicio urmă de machiaj.

Citește și:
Cum arată fiica lui David Hasselhoff, starul din „Baywatch'. Este model plus-size pentru lenjerie intimă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people