Laura Cosoi, mărturisiri emoționante despre tatăl ei, care a fost răpus de coronavirus

Laura Cosoi a vorbit cu sinceritate despre un moment dificil prin care a trecut la finalul anului trecut, și anume moartea tatălui ei.

Laura Cosoi, mărturisiri emoționante despre tatăl ei, care a fost răpus de coronavirus

Marius Cosoi, tatăl actriței Laura Cosoi, s-a stins din viață în luna noiembrie a anului 2020, după ce fost depistat pozitiv cu coronavirus. Marius Cosoi a fost profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași şi antrenor de handbal şi baschet.

Laura Cosoi a vorbit în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV despre această încercare dificilă prin care a trecut. Actrița a mărturisit că pe tot parcursul pandemiei a resimțit o teamă din cauza faptului că tatăl ei suferea și de diabet. „A fost o perioadă foarte grea. Nici mie nu-mi vine să cred că ni s-a întâmplat nouă. Tata împlinise 70 de ani. A fost ca un trăznet. Recunosc că fiind diabetic, când am auzit de covid în luna martie și când am fost toți închiși în casă, eram într-o continuă criză, însărcinată fiind, toată lumea credea că pun pe seama hormonilor, dar eram foarte stresată cu tata. Întotdeauna mi s-a părut că la tata poate să fie fatal.”

Actrița a continuat să spună că tatăl ei era activ, făcea sport și nu se aștepta să se întâmple asta, iar inițial acesta părea asimptomatic. „Nu avea prea multă grijă, ieșea din casă, se ducea la cumpărături… Era cu risc. Când vorbeam la telefon, închideam și mă bușea plânsul și mi se părea că nu înțelege că pentru el poate fi de netratat. Pe 17 noiembrie m-a sunat să-mi spună, mai în râs, că a ieșit pozitiv la test. Părea asimptomatic. Nu avea febră, nu avea dureri… Era foarte activ, sportiv, avea ore la școală cu echipa de baschet juniori.”

Laura Cosoi a mărturisit că starea de sănătate a tatălui său s-a înrăutățit destul de repede. „Era asimptomatic de joi de când ne-a anunțat. Luni seară l-am internat, marți era în spital la Iași și a fost foarte greu. Starea lui s-a degradat. Dimineața era bine, peste câteva ore nu mai era, nu îi ajungea oxigenul. L-am dus la București. Când ni s-a spus că trebuie să găsim un pat de terapie intensivă în țară pentru el, a fost un moment de așa de mare șoc, încât foarte greu mi-am revenit. Într-un final am găsit un pat pe secție la Matei Balș. A stat o săptămână în spital și s-a stins.”

Actrița Laura Cosoi a făcut aceste declarații și pentru a atrage atenția asupra faptului că acest virus este real și, din păcate, în unele cazuri, poate fi fatal. „Am apucat să vorbesc cu el pe FaceTime sâmbătă seara. Luni a făcut un stop cardio-respirator. Nu m-am gândit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi”, a declarat Laura Cosoi în emisiunea „La Măruță.”

Citește și:
Cum se simte Toni Grecu după infecția cu coronavirus: „O parte din plămâni a dispărut!'

Foto: Instagram/ Alex Gâlmeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people