Laura Cosoi a născut! Actrița și soțul ei au devenit părinți pentru a treia oară

Laura Cosoi a născut. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit părinți pentru a treia oară. Ce declarații a făcut vedeta?

Laura Cosoi a născut! Actrița și soțul ei au devenit părinți pentru a treia oară

Laura Cosoi a născut. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au devenit din nou părinți. Mai au împreună două fete, pe Rita și Vera. 

Anunțul că Laura Cosoi a născut a fost confirmat chiar de către actriță, care a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie prin care anunță venirea pe lume a fetiței ei, dezvăluindu-i astfel și numele.

„Lara 🤍

Mulțumim, Doamne 🙏🏻”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi a anunțat anul trecut, de Crăciun, că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară. Actrița și-a ținut la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare cu privire la evoluția sarcinii și a împărtășit și cu aceștia momentele dificile prin care a trecut.

Într-un articol publicat recent pe blogul personal, cu ceva timp înainte de a deveni din nou mamă, Laura Cosoi a împărtășit din gândurile pe care le are cu privire la faptul că familia ei o să se mărească în curând. 

„Nu știu exact când ne-am proiectat, sau dacă ne-am proiectat familia pe care o avem, o familie care este departe de a fi perfectă, dar cu siguranță este o familie unită, cu valori și credință în Dumnezeu. Am trecut prin multe împreună, eu și Cosmin, în cei zece ani de relație, dar indiferent de situație, amândoi am știut că suntem făcuți să fim împreună, pentru totdeauna, prin familia și copiii pe care îi avem.”

Actrița a mai mărturisit că a resimțit din plin emoțiile în această perioadă și a recunoscut că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, nu și-au făcut planuri, însă cei doi au o comunicare profundă. 

„Mă încearcă multe emoții în perioada aceasta, va fi o schimbare în viețile noastre, încă un suflețel alături de noi, o nouă etapă, alte încercări, adaptări, nevoi, priorități și în tot acest noian de sentimente, deși nu am mai fost aici' știm că suntem pe drumul cel bun. (…) Nu avem planuri, nu am discutat, dar între mine și Cosmin există o energie și o comunicare extrem de profundă, din priviri, atingeri, simțiri. Știm că împreună vom găsi cea mai bună soluție să fim bine, împliniți și fericiți, iar venirea pe lume a mezinei ne va aduce aminte că aceasta este menirea noastră si că prin ele suntem nemuritori!”, a mai povestit Laura Cosoi pe blogul personal. 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au cunoscut în anul 2003. În 2012 și-au început relația, iar în 2015 s-au căsătorit. 

Citește și:
Anunțul special făcut de Adela Popescu pe rețelele de socializare: „O zi importantă'

Foto: Instagram Laura Cosoi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people