Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă prin intermediul unei fotografii emoționante.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta în vârstă de 38 de ani a născut o fetiță.

Cu această ocazie, Laura Cosoi a publicat prima fotografie după naștere, dezvăluind astfel și numele fetiței ei, și anume Vera. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Vera 🤍

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

În luna martie, Laura Cosoi a anunțat că este din nou însărcinată. Vedeta a dezvăluit încă de atunci sexul bebelușului. „Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, mărturisea la vremea respectivă Laura Cosoi.

În ceea ce privește nașterea, Laura Cosoi povestea într-un articol publicat pe blogul personal faptul că va naște natural, așa cum s-a întâmplat și în cazul nașterii primei sale fetițe, Rita. „Voi naște natural, pentru că, de altfel, aceasta este și recomandarea medicilor. Și, chiar dacă mi-am propus să nu fac o comparație între cele două nașteri, cu siguranță nu mă voi putea abține. Sper însă să fie la fel de ușor și frumos ca atunci când am adus-o pe Rita pe lume. E adevărat că și atunci au fost dureri și unele momente mai puțin plăcute, dar Dumnezeu ne-a dat tot ce trebuie ca să ducem cu bine, până la final, misiunea asta copleșitor de emoționantă, de a aduce o nouă viață pe Pământ”, spunea Laura Cosoi pe blogul său în urmă cu o lună.

Laura Cosoi mai spunea și că soțul ei, Cosmin, nu va putea fi alături de ea din cauza restricțiilor impuse de pandemie. „Din păcate, Cosmin nu va putea fi și de data asta cu mine, deși mi-aș fi dorit foarte mult. Cu pandemia asta trăim o situație specială și trebuie să respectăm regulile de siguranță ale maternității, pentru că, în fond, n-are rost să riscăm. Așa că, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat acum doi ani, de data asta voi fi doar eu cu cea mică, o voi duce la toate controalele, deși lucrurile astea le-a făcut rândul trecut Cosmin.”

Vedeta a povestit și care este protocolul pe care urma să îl respecte. „Am purtat deja o discuție cu cei de la maternitate să văd cum va fi procedura în situația pe care o trăim acum și am înțeles că voi intra prin triaj, apoi voi merge direct în salon sau sala de nașteri – depinde cum va fi situația. (..) Trăim, într-adevăr, o situație specială, dar venirea pe lume a unui copil e mereu motiv de bucurie, așa că important e să fim în siguranță, sănătoși și cu un Doamne ajută înainte sperăm să iasă totul așa cum am visat!”

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fetiță, Rita.

Citește și:
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în secret? Ce indiciu a oferit Victoria Beckham

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people