Laura Cosoi, imagine adorabilă cu fiica sa de Halloween

Laura Cosoi sărbătorit Halloween alături de fiica sa, Rita, căreia i-a pregătit un costum adorabil.

Laura Cosoi, imagine adorabilă cu fiica sa de Halloween

Halloween-ul este sărbătorit și în România în ultimii ani, iar vedetele nu ratează ocazia de a posta imagini cu cele mai neobișnuite sau cele mai simpatice costume.

Anul acesta Laura Cosoi a sărbătorit Halloween-ul alături de fiica sa, Rita și i-a pregătit un costum adorabil de albină. Micuța a participat la petrecerea de la creșă, iar vedeta a postat o imagine cu fiica ei pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Zum zum zum, albinuta mea 🐝🐝🐝🐝 #halloween #party #kidergarden #blessed #Ritasoutfit #Rita

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

Fotografia a adunat rapid peste 20.000 de like-uri, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. „Ce albinuță drăgălașă! ❤️❤️❤️”, „Cea mai simpatică albinuță ☺️”, „Ce albinuta micuta si frumoasa❤️❤️❤️❤️”, au scris fanii vedetei.

Laura Cosoi a devenit mamă pe 11 iunie 2018, ea publicând de-a lungul acestui an mai multe imagini cu Rita. Vedeta a abordat pe blog diferite subiecte despre creșterea fiicei sale, Laura explicând recent de a ales ca Rita să meargă la creșă.

„Nu-mi doresc să fac niciun fel de recomandări, pentru că fiecare mama știe ce e mai bine pentru copilul ei. Dar teama că la creșă sau grădiniță copilul se va umple de viruși și de microbi trebuie depașită. Mai devreme sau mai târziu tot va intra în contact cu ei. Și apoi, perioadele acestea trec, iar imunitatea se dezvoltă!

Când am pus în balanță avantajele ca Rita să fie în colectivitate am ieșit tot pe plus. În primul rând, învață să comunice bine cu alți copii și să se descurce pe cont propriu. Nu sunt lângă ea, ca să-i anticipez nevoile, așa că dacă dorește ceva de la îngrijitoare trebuie să ceară, să se descurce. Sunt convinsă că aceasta o va ajuta să fie mai independentă și mai pregatită pentru viitor. Iar decizia să o dau la creșă mi s-a parut o alegere sănătoasă pentru o evoluție firească a ei', a scris Laura Cosoi.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Laura Cosoi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people