Laura Cosoi a dat primele declarații după nașterea celei de-a doua fiice

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară și a vorbit deschis despre această experiență pentru a fi de ajutor și altor mămici.

Laura Cosoi a dat primele declarații după nașterea celei de-a doua fiice

Pe 15 august s-a născut Vera, a doua fiică pe care Laura Cosoi o are cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta a fost tot timpul deschisă cu privire la această experiență, ea ținând chiar un jurnal pe blogul ei, în care a povestit tot ce s-a întâmplat, din momentul în care a plecat spre maternitate și până după naștere.

Am avut emoții uriașe și încă mă simt copleșită când mă uit la această minune, fetița noastră cu pielea roz-trandafirie și cu cel mai delicat parfum din lume, cel de bebeluș. Ne bucurăm că suntem sănătoși și că totul a ieșit așa cum ne-am dorit!”,  scria Laura Cosoi în postarea intitulată „Bun venit, Vera!”

Actrița a avut o intervenție live în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, unde a discutat despre experiența sarcinii și provocarea de a aduce pe lume un copil în plină pandemie. „Travaliul a fost un pic mai lung și mai dureros, dar nașterea a fost mai ușoară”, a spus Laura Cosoi, care a mai adăugat că dacă la o oră după ce a născut ar fi trebui să urce pe scenă, nu ar fi avut nicio problemă. „M-am simțit foarte bine, adrenalina foarte mare și cel mai important era că Vera s-a născut sănătoasă.”

Dacă la prima naștere a fost alături de ea, acum soțul Laurei Cosoi nu a putut fi alături de ea, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. „A fost însă alături de mine pe FaceTime și puteam să comunic cu el în timp real. Și în clipa în care am născut, am pus-o pe Vera pe piept și în acel moment, Cosmin a pus pe difuzor Ave Maria. A fost impresionant și foarte emoționant. Repet, a fost o naștere foarte reușită chiar dacă a fost un travaliu mai lung”, a mai povestit Laura Cosoi.

Citește și:
Conflictul dintre Heidi Klum și fostul ei soț, Seal, ia amploare

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people