Lana Del Rey se dă în vânt după chilipiruri. Cu ce a surprins vedeta pe covorul roșu

Lana Del Rey a acceptat un premiu important îmbrăcată, se crede, într-o rochie de 18 dolari.

Lana Del Rey se dă în vânt după chilipiruri. Cu ce a surprins vedeta pe covorul roșu

Cântăreața Lana Del Rey, în vârstă de 36 de ani, a participat weekendul trecut la Variety’s Hitmakers Awards, unde a primit un premiu pentru cariera ei din ultimul deceniu.

Criticii de modă nu au putut să nu observe că, pentru covorul roșu, vedeta a ales o ținută complet atipică. Del Rey a purtat o rochie minusculă cu șireturi și cu un imprimeu marmorat, peste care a pus o geacă sport de culoare închisă, cu logoul DNC. În picioare, avea cizme crem, cu toc și cu vârf ascuțit.

Fanii ei bănuiesc că Del Rey a luat rochia de la brandul fast fashion Shein, mulți împărtășind capturi de ecran ale unei rochii aproape identice la prețul de aproximativ 18 dolari.

„Simt că-mi pierd mințile, Lana Del Rey a purtat o rochie Shein de 18 USD la Premiile Variety”, a scris cineva pe Twitter. „Lana într-o rochie Shein va rămâne în istorie. La modul, pe ce își cheltuiește ea banii?”, a întrebat altcineva, în timp ce un al treilea fan a glumit: „Lana Del Rey acceptând Premiul Deceniului într-o jachetă veche și o rochie Shein. REGINĂ.”

Nu ar fi prima dată când cântăreața milionară apare într-o ținută considerată nepotrivită pentru ocazie. În 2020, ea a venit la premiile Grammy într-o rochie despre care a spus că a cumpărat-o pe ultima sută de metri de la mall, pentru că i-a plăcut foarte mult.

Gigantul Shein a fost acuzat în numeroase rânduri pentru copierea unor piese ale designerilor independenți. Administratorii contului @LanaDelReyClosets au căutat cât au putut și au tras concluzia că rochia ar putea fi și de la brand-ul mai mic Girlfairy, care vinde rochii similare cu a Lanei cu 47 de dolari.

Artista a urcat pe scenă să primească premiul, spunând: „Mulțumesc, Variety. Sunt mereu recunoscătoare pentru orice recunoaștere și sunt super-recunoscătoare pentru toate criticile – primesc o grămadă.” Cântăreața a adăugat: „Am fost foarte norocoasă să-mi urmez muza în ultimii 18 ani, de când aveam 18 ani.”

Citește și:

5 paltoane clasice pe care le vei purta sezonul acesta și încă mult timp de acum înainte

Foto: Profimedia, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people