Lady Gaga vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Christian Carino

Lady Gaga a menționat pentru prima dată despărțirea de Christian Carino în timpul unui show în Las Vegas.

Lady Gaga vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Christian Carino

Lady Gaga a cântat duminică în cadrul show-ului „Jazz & Piano”, în Las Vegas, și a menționat pentru prima dată despărțirea de fostul ei logodnic, Christian Carino.

Aceasta a cântat o melodie care i-a amintit de perioada în care cei doi formau un cuplu și a menționat acest lucru înainte să cânte. „Ultima dată când am cântat această melodie aveam un inel pe deget, așadar va fi diferit de această dată”, a spus Lady Gaga celor prezenți la eveniment înainte să cânte „Someone to Watch Over Me”.

Christian Carino, cel care i-a fost și manager, nu a fost prezent la eveniment, el însoțindu-l pe Johnny Depp în Utah în weekend.

Primele zvonuri despre despărțirea celor doi au apărut la începutul anului, iar reprezentantul artistei a confirmat separarea la mijlocul lunii februarie, Lady Gaga și Christian Carino anulând logodna după doi ani de relație.

După încheierea show-ului, Lady Gaga și-a continuat seara, ea mergând la NomAd Las Vegas, unde liderul trupei ei avea un alt show, „After Dark”. Potrivit unei surse, Lady Gaga i-a surprins pe cei prezenți cu un recital impresionant, ea interpretând melodii celebre precum „Fly Me to the Moon,” „Call Me Irresponsible” și „Don’t Let Me Be Misunderstood.”

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Lady Gaga și Christian Carino au anulat logodna și s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people