Lady Gaga, surprinsă în compania noului iubit?

Lady Gaga a fost surprinsă în compania unui bărbat pe care îl cunoaște de mult timp, și nu doar că au fost surprinși discutând împreună, dar și sărutându-se.

Lady Gaga, surprinsă în compania noului iubit?

Lady Gaga a fost văzută în compania lui Dan Horton, inginerul ei de sunet, luând masa în Los Angeles. Paparazzi au fost pe fază și au surprins momentele deoarece Lady Gaga l-a sărutat de mai multe ori pe Dan Horton. Din aceste scene imortalizate de paparazzi se poate deduce faptul că cei doi sunt mai mult decât prieteni. Dan Horton, în vârstă de 37 de ani, a lucrat în trecut și pentru alte vedete, precum Camila Cabella, Bruno Mars sau Luis Miguel.

Cei doi au stat la masă mai bine de o oră și erau chiar foarte implicați în discuția pe care o purtau. Pe lângă acest lucru, Lady Gaga nu părea să se ferească deloc de ochii curioșilor, dar nici Dan Horton, care nu părea să fie surprins de gestul făcut de Lady Gaga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hausofmothermonster on

Este pentru prima dată când Lady Gaga se afișează în public cu un nou presupus iubit, după ce ea și logodnicul ei, Christian Carino, au decis să pună capăt relației lor în luna februarie a acestui an. O sursă a dezvăluit în acel moment faptul că nu era vorba că nu mai funcționa relația, ci pur și simplu este simplul mers al lucrurilor și că nu se poate pune problema de vreo dramă în acest sens.

Lady Gaga și Christian Carino au fost surprinși pentru prima dată împreună în anul 2017, iar logodna lor a fost anunțată la sfârșitul anului, însă ea a păstrat totul secret și nu a confirmat nimic până în anul 2018.

Nu știm dacă suntem martorii unei noi povești de iubire care o are drept protagonistă pe Lady Gaga, însă cu siguranță vedeta trăiește clipa și nu se preocupă de ceea ce vor spune apropiații ei.

Citește și:
Lady Gaga și-a anunțat următoarea colaborare, iar noi o așteptăm cu nerăbdare

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people