Lady Gaga și Madonna se împacă în sfârșit, după aproape 10 de ani de conflict

După 10 ani de conflict, se pare că Lady Gaga și Madonna s-au împăcat, dovada fiind o nouă fotografie cu cele două.

Lady Gaga și Madonna se împacă în sfârșit, după aproape 10 de ani de conflict

În timp ce noi toți încă ne gândim la duetul interpretat de Lady Gaga și Bradley Cooper pe scena Premiilor Oscar, după eveniment a avut loc un alt moment important pentru artistă.

Astfel, după câștigarea primului ei Premiu Oscar pentru Cel mai bun cântec, Lady Gaga a participat la „The Party”, o petrecere exclusivistă organizată de Guy Oseary și Madonna. În cadrul acesteia, a avut loc cel mai neașteptat lucru, Lady Gaga și Madonna fotografiindu-se împreună, o dovadă ce indică că ele s-au împăcat după un conflict de aprope 10 ani.

 

View this post on Instagram

 

The 91st Academy Awards were filled with historic firsts and emotional moments, from @blackpanther‘s Ruth E. Carter and Hannah Beachler becoming the first black women to win in their respective categories (Costume Design and Production Design) to @ladygaga and Bradley Coopers stirring performance of their award-winning song Shallow.' After the event, the biggest names in #Hollywood celebrated at The Party,' entertainment mogul @guyoseary and @madonnas famed after-party, where there is a strict ban on social media posts. TIME partnered at the event with the artist and photographer JR—a 2018 #TIME100 honoree—for an exclusive look at last nights winners and partygoers. See more pictures at the link in bio. Photograph by @jr for TIME

A post shared by TIME (@time) on


Imaginea postată și de Madonna a strâns mii de comentarii, oamenii fiind surprinși de atitudinea acestor, precum și de imaginea în sine, mai ales după atâția ani în care cele două au avut numeroase remarci dure una la adresa celeilalte.

Și, dacă nu știi exact despre ce este vorba, îți prezentăm pe scurt conflictul dintre Lady Gaga și Madonna.

Lady Gaga a luat cu asalt scena muzicii pop în 2008, odată cu lansarea albumului The Fame, look-ul acesteia, precum și melodiile amintind și de debutul Madonnei în anii ’80. Melodia „Poker Face” a lui Lady Gaga a devenit cel mai bine vândut single al anului, amintind încă o dată de același succes pe care l-a avut și Madonna.

În mod evident, între cele două au apărut tot mai multe comparații și chiar zvonuri despre o posibilă invidie. Madonna a încercat să pună capăt acestor zvonuri în cadrul unei emisiuni MTV, spunând că este flatată de această comparație și nicidecum amenințată.

Mai mult decât atât, artista și-a adus fiica la concertul lui Lady Gaga în 2009. „Am auzit toată săptămâna că urma să vină și m-am gândit, ‘Oh, OK,’ și nu am vrut să vorbesc cu nimeni despre asta sau să spun nimănui pentru m-am gândit că este foarte frumos că a vrut să vină”, a spus atunci Lady Gaga.

Lansarea celui de-al doilea album al lui Lady Gaga a adus noi comentarii despre asemănarea cu muzica Madonnei, unii fani ai acesteia considerând că melodia „Born This Way” este mai degrabă o copie și nu un omagiu adus hitului Madonnei, „Express Yourself”.

În 2011, Lady Gaga a fost prima care a discutat despre această comparație în cadrul The Tonight Show with Jay Leno: „Nu există un fan care să o adore și o iubească pe Madonna mai mult decât o fac eu. Sunt cel mai mare fan atât personal, cât și profesional.”

Tot atunci Lady Gaga a dezvăluit că a primit un e-mail de la reprezentații Madonnei, aceștia felicitând-o și sprijinind-o pentru acest single. Ulterior însă, Regina Muzicii Pop, Madonna, a negat că echipa ei ar fi trimis vreodată un asemenea mesaj, artista adăugând că melodiile i se par puțin prea similare pentru gustul ei, fiind mai degrabă o imitație și nu doar o inspirație.

„Când am auzit [‘Born This Way’] la radio, am spus, ‘Asta sună familiar'”, a spus aceasta atunci. Madonna a mai declarat că Lady Gaga este „o artistă foarte talentată”, considerând totodată că această face multe referiri la ea. „Câteodată cred că este amuzant și măgulitor și bine făcut. Există multe moduri în care poți privi asta. Nu mă poate enerva… pentru că, evident, am influențat-o”, a mai spus artista despre Lady Gaga.

Comentariile Madonnei au făcut-o pe Lady Gaga să vorbească despre criticile aduse melodiei ei în cadrul unui concert din Noua Zeelandă, transmițând un mesaj dur la adresa acesteia, fără să îi rostească numele. Astfel, artista a explicat că iubește să facă muzică și că ar trebui ca fiecare să găsească un lucru bun în ceilalți. Ea a mai spus atunci că trăim într-o societate diferită și lucrurile stau altfel față de cum era acum 25 de ani, așadar nu este nevoie de ură între artiști.

„Nu vei putea invalida niciodată puterea ‘Born This Way,’. Nu vreau să fiu regina voastră, vreau să vă fiu prietenă”, a mai spus Lady Gaga atunci.

Conflictul dintre cele două a luat amploare, Madonna cântând un mash-up dintre cele două melodii, a ei și a lui Lady Gaga în timpul unui concert în Tel Aviv în 2012, spunând mulțimii la final „She’s not me!” (Ea nu este ca mine, n.r.).

Chiar și în ultimii ani au existat comentarii din partea celor două artiste, Lady Gaga spunând în 2016, în timpul promovării noului ei album, Joanne, că nu are nimic în comun cu Madonna, cea care i-a fost cândva o sursă de inspirație.

„Eu și Madonna suntem foarte diferite”, a declarat aceasta în cadrul emisunii de radio Beats 1 Radio. „Suntem foarte diferite și nu aș face deloc această comparație și nu vreau să o jignesc pe Madonna, ea este o femeie minunată și a avut o carieră incredibilă, cel mai mare pop star din toate timpurile. Dar eu cânt la o mulțime de instrumente. Îmi scriu singură muzica. Petrec ore întregi în studio zilnic. Sunt o producătoare. Sunt o scriitoare. Ce fac eu este diferit.”

Lady Gaga a vorbit despre conflictul cu Madonna și în documentarul Neflix, „Gaga: Five Foot Two”, însă aceasta a declarat în final că o va admira întotdeauna pe artistă: „Am admirat-o întotdeauna și o voi admira indiferent de lucrurile pe care le-ar putea spune despre mine.”

Din fericire, se pare că era comentariile dure s-a sfâșit, însă probabil este puțin cam devreme să ne gândim și la o viitoare colaborare, nu?

Citește și:
Interpretarea piesei „Shallow' de către Lady Gaga și Bradley Cooper la Premiile Oscar 2019 a emoționat întregul public

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people