Lady Gaga a purtat diamantul lui Audrey Hepburn la Oscar

Diamantul lui Audrey Hepburn este, de fapt, un diamant Tiffany de 128 de carate, pe care actrița l-a purtat în 1961 pentru o ședință foto de promovare a filmului Breakfast at Tiffany's. Acum, Lady Gaga este cea care l-a adus, pentru prima oară, pe un covor roșu.

Lady Gaga a purtat diamantul lui Audrey Hepburn la Oscar

Diamantul lui Audrey Hepburn, așa cum mai este cunoscut diamantul galben purtat odinioară de iconica actriță într-o ședință foto care a devenit celebră, a fost descoperit în Africa de Sud în 1877 și a fost tăiat în forma actuală la Paris. Asocierea dintre piatră și Hepburn a devenit firească după ce aceasta și-a câștigat faima internațională în filmul Breakfast at Tiffany’s, realizat după romanul lui Truman Capote.

Prețioasa piatră a fost încadrată în bijuterii de cel puțin patru ori până acum, dar cea mai celebră ocazie de până astăzi a rămas cea în care Hepburn l-a utilizat pentru o ședință foto. Dar cum Lady Gaga l-a purtat în seara în care și-a obținut Oscarul, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe și să nu mai vorbim, ca până acum, despre diamantul lui Audrey Hepburn.

Acesta este unul dintre cele mai prețioase diamante galbene din lume, și a fost scos din seiful său special pentru Lady Gaga, care a fost nominalizată la două trofee Oscar, unul pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, și unul pentru cel mai bun cântec original – câștigând premiul la această din urmă categorie. Diamantul lui Audrey Hepburn a fost purtat de Lady Gaga suspendat de un colier din platină cu briliante. Diamantul principal are 82 de fațete, a anunțat casa Tiffany’s, adică cu 24 mai multe decât tăietura clasică briliant. Tiffany’s au declarat, de asemenea, că piatra este neprețuită, dar estimările din exterior spun că aceasta ar ajunge la peste 30 de milioane de dolari.

Internetul a comentat în toate felurile faptul că Lady Gaga a purtat diamantul lui Audrey Hepburn, unii menționând faptul că acest lucru îi întărește statutul de legendă lui Gaga, alții amintind de un colier pe care Kate Hudson îl purta în comedia How to Lose a Guy in 10 Days. Cert este că toată lumea a fost impresionată de bijuteria spectaculoasă.

Citește și:
Virginie Viard, arma secretă a lui Karl Lagerfeld

Foto: Image.net

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people