Lady Gaga are o avere considerabilă pe care a făcut-o de una singură

Când vine vorba despre Lady Gaga, totul este la superlativ: de la ținutele extravagante, la vocea incredibilă și talentul actoricesc de care a dat dovadă în ultima vreme.

Lady Gaga are o avere considerabilă pe care a făcut-o de una singură

Prin urmare nu este de mirare faptul că și averea ei este tot la superlativ. Pentru o artistă de 32 de ani, Lady Gaga se mândrește cu o avere considerabilă, pe care a făcut-o de una singură, prin talentul tău și munca ei.

Site-ul Celebrity Net Worth raportează că averea lui Lady Gaga este estimată la 300 milioane de dolari. Suma se datorează în mare parte carierei muzicale de mare succes care se întinde pe mai bine de o decadă. Primul ei album, „Fame”, a fost lansat în 2008 și de atunci Lady Gaga a mai lansat alte 5 albume de studio, numeroase single-uri și compilații, toate bucurându-se de un mare succes.

Și sumele strânse din turnee sunt impresionante. AOL a raportat că primul turneu al lui Lady Gaga, „The Fame Ball”, i-a adus 3,15 milioane de dolari, turneul „Monster Ball”, desfășurat în perioada 2009-2011, i-a îmbogățit contul cu 227.4 milioane de dolari, „Born This Way Ball”, care a avut loc în 2012-2013, 382.3 milioane de dolari, iar turneul „Artpop” din 2014 a fost estimat la 257,1 milioane de dolari.

La începutul lui 2018, Billboard raporta că, deși Lady Gaga a fost nevoită să anuleze o mare parte din turneul „Joanne” din cauza unor probleme medicale, cele 49 de spectacole i-au adus în conturi 95 milioane de dolari.

Bineînțeles, averea lui Lady Gaga provine și din vânzările albumelor. Cele mai populare 3 albume au fost „The Fame” (8.8 milioane albume vândute), „Born This Way” (3.8 milioane albume vândute) și „Artpop” (1.4 milioane albume vândute).

Așa cum deja știi, cariera lui Lady Gaga nu se rezumă numai la studioul de înregistrare și pe scenă. În 2015 a avut un rol principal în serialul „American Horror Story: Hotel”, iar rolul din filmul „A Star Is Born” i-a adus numeroase nominalizări și premii, inclusiv o nominalizare la Oscar categoria Cea mai bună actriță. Forbes anunța că numai în 2018 Lady Gaga a câștigat 50 milioane de dolari, o mare parte a sumei provenind din contribuția sa – ca actriță și compozitoare – la succesul filmului „A Star Is Born”.

Citește și:
Lady Gaga vorbește despre adevărata semnificație a versurilor melodiei „Shallow”

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people