Lady Gaga a fost surprinsă alături de noul ei iubit, Michael Polansky

Se pare că Lady Gaga are din nou o relație, drept dovadă stă faptul că ea s-a afișat în compania iubitului ei.

Lady Gaga a fost surprinsă alături de noul ei iubit, Michael Polansky

Am putea spune că misterul privind cine este iubitul lui Lady Gaga a fost elucidat deoarece ea s-a afișat alături de el în cadrul unui concert pe care l-a susținut recent.

Ei bine, iubitul cântăreței este Michael Polansky. El a absolvit Universitatea Harvard și conduce Institutul Parker pentru Imunoterapia Cancerului. Mai multe surse au declarat faptul că ei vorbesc de mai mult timp. În plus, cei doi au fost surprinși pentru prima dată în noaptea de Revelion în Las Vegas, la MGM Park Theather. Momentul a fost cu atât mai surprinzător pentru fanii artistei deoarece ei se sărutau.

„Michael este un bărbat foarte inteligent, serios și a fost mereu discret. Mai multe persoane susțin faptul că Lady Gaga l-a cunoscut în cadrul mai multor evenimente organizate de către Sean Parker la el acasă. Sean a avut o petrecere cu ocazia zilei lui de naștere în Los Angeles în luna decembrie, iar alături de el a fost și Lady Gaga”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Michael a fost prezent și la show-ul pe care Lady Gaga l-a susținut în Miami în cadrul evenimentului AT&T TV Super Saturday Night Show. El s-a uitat la show alături de mama cântăreței, Cynthia Germanotta. Cei doi au fost fotografiați de către paparazzi și nu păreau să se ferească.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@ladygaga and her boyfriend Michael Polansky in Miami last night – Feb. 2, 2020 #Superbowl #miami #ladygaga

O postare distribuită de LADY GAGA ENIGMA – UPDATES (@enigmaupdates) pe


Lady Gaga a avut un show cu adevărat spectaculos. Ea a cântat și unele dintre cele mai apreciate hituri, cum ar fi „Just Dance”, „Bad Romance” și „Born This Way.” Pe lângă asta, ea a avut și un discurs emoționant atunci când a urcat pe scenă. „Vă mulțumesc pentru încrederea pe care o aveți în mine. Îmi amintesc când am cântat la Super Bowl și a fost unul dintre cele mai speciale și frumoase lucruri care mi s-au întâmplat. Așa că, mulțumesc”, a spus Lady Gaga, făcând referire la momentul în care a urcat pe scenă la Super Bowl în 2017.

Și totuși, cine este Michael Polansky? Ei bine, din anul 2008, el lucrează cu antreprenorul Sean Parker pentru a construi un portofoliu mai mare de companii private de tehnologie, științele vieții și tehnologie avansată. În 2013, a fost co-fondator a unei organizații de politici publice bipartizană, Economic Innovation Group (EIG). De asemenea, mai este și co-fondator al Institutul Parker pentru Imunoterapia Cancerului, o colaborare între cei mai importanți imunologi și centre de tratare a cancerului din țară.

Citește și:
Mama lui Lady Gaga vorbește despre lupta fiicei sale cu depresia și cum o ajută în momentele dificile

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people