Lady Amelia Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a logodit

Amelia Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a logodit cu iubitul său, Greg Mallett, după o relație de 11 ani.

Lady Amelia Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a logodit

Lady Amelia Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a logodit pe 22 iulie cu iubitul său, Greg Mallett, anunță site-ul E! Online. Cei doi au o relație de 11 ani, iar acum, cuplul a hotărât să facă pasul cel mare.

Anunțul a fost făcut de Greg pe contul său de Instagram, unde a mărturisit că „Aceasta este cea mai bună zi din viața mea. 22 iulie 2020, am întrebat-o pe iubirea vieții mele dacă vrea să își petreacă restul zilelor alături de mine și a spus DA. Nu aș putea fi mai fericit și te iubesc din toată inima @ameliaspencer15.”

Deși contul de Instagram al Ameliei este privat, aceasta a lăsat un comentariu la postarea iubitului său, în care spunea că „Nu aș putea să te iubesc mai mult. Cea mai fericită zi din viața mea!”


Se pare că relația celor doi este încurajată de întreaga familie, iar faptul că acum urmează să se și căsătorească a adus extrem de multă bucurie apropiaților lor. Charles Spencer, tatăl Ameliei, și-a mărturisit fericirea într-o postare pe contul său de Twitter: „Sunt foarte fericit pentru fiica mea, Amelia, care s-a logodit cu Greg, după o relație de 11 ani. Este minunat să îi vezi pe amândoi atât de entuziasmați în legătură cu viitorul lor. Le transmit iubire și toate urările de bine.” Acesta a mai adăugat și că „Mi-a plăcut că Greg mi-a cerut binecuvântarea înainte de a o cere. A fost foarte drăguț”.

Însă, Amelia nu este singura din familia sa care urmează să se căsătorească. Sora ei, Lady Kitty Spencer ar trebui să își oficializeze relația cu iubitul său, Michael Lewis, vara viitoare.

Deși încă nu știm când va avea loc nunta Ameliei cu Greg, cu siguranță ceilalți membri ai familiei regale, precum Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry sau Meghan Markle nu vor lipsi. Amelia, dar și sora sa, Kitty, sunt apropiate de cele două cupluri, iar de-a lungul timpului au participat împreună la mai multe evenimente importante, printre care și nunțile acestora.

Citește și:
Unde își petrec luna de miere Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people