Kylie Jenner și Travis Scott vorbesc despre relația și copilul lor în primul interviu acordat împreună

Kylie Jenner și Travis Scott au acordat primul interviu împreună revistei GQ, în care au făcut dezvăluiri despre relația lor, dar și despre micuța Stormi.

Kylie Jenner și Travis Scott vorbesc despre relația și copilul lor în primul interviu acordat împreună

Kylie Jenner, în vârstă de 20 de ani, și Travis Scott, de 26 de ani, formează un cuplu de aproape un an și jumătate și sunt părinții unei fetițe, Stormi, care a venit pe lume în luna februarie.

Potrivit declarațiilor celor doi, prima lor întâlnire a avut loc anul trecut la Festivalul Coachella, deși niciunul dintre ei nu își amintește exact cum au făcut cunoștință. Cea de-a doua întâlnire, dacă se poate numi așa, a fost reprezentată de momentul în care Travis a trebuit să plece în turneu, iar Kylie a decis să îl acompanieze. „Pur și simplu m-am suit în autocar. Am fost alături de el întregul turneu”, a povestit Kylie.

În ceea ce privește modul în care Scott s-a adaptat celebrității de care se bucură familia Kardashian-Jenner, Kylie a recunoscut că „Nu cred că îi place. Dar s-a adaptat pentru că ne iubim unul pe celălalt și avem o familie, Cu siguranță, știu că nu îi place toată această atenție”.

„Acesta este și motivul pentru care facem tot posibilul să păstrăm cât mai privată relația noastră. Îmi doresc ca el să aibă propria viață, să fie el însuși. Nu vreau să fie Kylie și Trav. Dacă oamenii nu ne văd împreună, acest lucru este ok pentru mine”, a mai precizat Kylie.

Our little rager !!!!

A post shared by flame (@travisscott) on

Travis a mărturisit că a plâns atunci când s-a născut fiica sa, el fiind alături de Kylie în sala de naștere. „A fost o nebunie. Am fost acolo pe toată durata”, a povestit Travis.

Citește și:
Kylie Jenner, pe punctul de a deveni cea mai tânără miliardară din lume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people