Kylie Jenner, pe punctul de a deveni cea mai tânără miliardară din lume

Kylie Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian/Jenner, însă este și cea care are cea mai mare avere.

Kylie Jenner, pe punctul de a deveni cea mai tânără miliardară din lume

Kylie Jenner este starul de pe coperta revistei Forbes, numărul dedicat femeile miliadare din America, publicația estimând că în acest moment averea lui Jenner se ridică la aproximativ 900 milioane de dolari.

La numai 20 de ani, Kylie este pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America, în acest clasament fiind luate în considerare doar persoanele care au reușit să facă avere prin propriile puteri, nu prin moșteniri, căsătorii sau alte mijloace.

Un lucru cu care Kylie cu siguranță se mândrește este faptul că a reușit să o depășească pe celebra ei soră, Kim Kardashian West, care are o avere estimată la 350 milioane de dolari.

Averea lui Kylie se datorează succesului imens de care se bucură compania sa de beauty, Kylie Cosmetics. Forbes a evaluat compania la 800 milioane de dolari, numai anul trecut înregistrând vânzări de 330 milioane de dolari. Kylie este atât imaginea, cât și si singura proprietară a companiei.

Cum Kylie lansează din ce în ce mai multe produse cosmetice și toate de bucură de succes și de vânzări record, este puțin probabil ca starul reality să nu atingă în acest an pragul de un miliard de dolari.

Astfel, Kylie va scrie istorie, ea urmând să devină cea mai tânără miliardară self-made, reușind să îl depășească pe Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook, care a devenit miliardar în dolari la vârsta de 23 de ani.

Kylie a ținut să le mulțumească fanilor pentru succesul său. „Social media este o platformă extraordinară. Am acces incredibil de ușor la fanii mei și la cei care îmi cumpără produsele”, a declarat Kylie.

În topul miliardarelor self-made din America se mai află Oprah Winfrey (Nr. 6, 3.1 miliarde de dolari), Sheryl Sandberg (Nr. 12, 1.55 miliarde de dolari), Tory Burch (Nr. 29, 800 milioane de dolari), Vera Wang (Nr. 34, 630 milioane de dolari), Madonna (Nr. 36, 590 milioane de dolari), Donna Karan (Nr. 43, 470 milioane de dolari), Céline Dion (Nr. 46, 430 milioane de dolari), Barbra Streisand (Nr. 48, 400 milioane de dolari), Beyoncé (Nr. 53, 355 milioane de dolari), Kim Kardashian (Nr. 54, 350 milioane de dolari) și Taylor Swift (Nr. 60, 320 milioane de dolari).

Citește și:
Kylie Jenner a șters toate fotografiile cu fiica sa de pe Instagram, iar motivul este bine întemeiat

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people