Kylie Jenner își sărbătorește ziua de naștere pozând alături de „clonele” ei

Kylie Jenner va împlini 21 de ani în curând, iar pozele pe care le-a făcut pentru lansarea colecției speciale de make-up te vor surprinde.

Kylie Jenner își sărbătorește ziua de naștere pozând alături de „clonele” ei

Ne-am obișnuit deja ca familia Jenner-Kardashian să fie una plină de surprize și de petreceri extravagante, însă se pare că mezina familiei aduce schimbări și când vine vorba despre ședințele foto. Uită de postura clasică în care ții un pahar în mână și ai în spate baloane cu vârsta ta și inspiră-te din fotografiile lui Kylie, care își aniversează ziua pozând alături de „clonele” ei.

Kylie Jenner a postat pe Instagram imagini din ședința foto specială pe care a realizat-o pentru noua ei colecție aniversară. Tânăra vedetă împlinește 21 de ani pe 10 august, însă ea a lansat produsele de make-up cu câteva zile înainte.

În imaginea postată de Kylie pe Instagram poți vedea cinci dubluri ale acesteia în ipostaze diferite, ele aflându-se într-o cameră plină de confetti roz.

https://www.instagram.com/p/BmJsniNgkd7/?taken-by=kyliejenner

Noua colecție de machiaj va conține toate produsele importante lansate de vedetă, de la kit-ul de ruj la paletele de farduri și iluminatoare, acestea având un ambalaj special pe care scrie „21” și o mulțime de imagini cu sărbătorita.

https://www.instagram.com/p/BmJ05AXAkgd/?taken-by=kyliejenner

„Nu îmi vine să cred că voi împlini 21 de ani. Este cu siguranță cea mai personală colecție pe care am făcut-o vreodată. Sper că o să vă placă. Colecțiile aniverse sunt foarte speciale pentru mine, deoarece prima colecție pe care am făcut-o a fost la aniversarea a 19 ani, așadar asta va fi a treia aniversare”, a scris Kylie pe Instagram, unde a adăugat că zilele ei de naștere îi dau inspirație pentru aceste colecții.

Kylie nu a dezvăluit însă și ce planuri are pentru petrecerea de ziua ei, fiind una specială, deoarece anul acesta ea a devenit mamă. În schimb, dacă ne amintim că petrecerea de 16 ani a avut o tematică, iar fiecare invitat a putut pleca cu un goodie bag în valoare de 1000 de dolari, sigur va fi vorba despre o noapte memorabilă!

Citește și:
Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru fiecare postare pe Instagram

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people