Kylie Jenner dezvăluie ce cadouri extravagante a primit cu ocazia zilei sale de naștere

Se pare că “Go big or go home” a fost motto-ul familiei Kardashian-Jenner când săptămâna trecută mezina familiei, miliardara “autorealizată” Kylie Jenner, a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani.

Kylie Jenner dezvăluie ce cadouri extravagante a primit cu ocazia zilei sale de naștere

Kylie Jenner, mamă a unei fetițe de 6 luni, Stormi Webster, și deținătoarea imperiului Kylie Cosmetics a devenit legal majoră, sărbătorind cum altfel, decât printr-o petrecere fabuloasă, unde au fost prezenți atât părinții și toate surorile ei, cât și iubitul, Travis Scott, și prietenii apropiați.

Petrecerea s-a întins inclusiv după ora 2 noaptea, ora de închidere a clubului de noapte Delilah, acesta fiind și momentul în care polițiștii au trebuit să intervină pentru a întrerupe distracția.

Însă extravaganța ce a înconjurat acest eveniment nu s-a oprit aici. A doua zi dimineață, Kylie Jenner a continuat să dezvăluie fanilor săi care o urmîresc pe rețelele de socializare darurile pe care le-a primit de ziua ei de naștere.

Travis Scott a surprins pe toată lumea, răspunzând veșnicei întrebări dar ce i-ai putea oferi în plus unei persoane care are deja totul?' prin decizia de a-i dărui iubitei sale o mașină vintage Rolls Royce, datând din anii 50. Când Kylie s-a trezit în dimineața de după fabuloasa sa petrecere, aceasta a fost întâmpinată la ușa din fața casei sale cu o mare de trandafiri la capătul căreia se afla acel Rolls Royce vintage, alb și absolut strălucitor.

a blessed birthday ✨ so grateful..

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Reacția lui Kylie față de cadoul exorbitant a fost surprinsă pe rețelele de socializare unde a postat câteva poze cu mașina, alături de imaginea acesteia, adăugând comentarii precum un vis'. Dezvăluind marea surpriză printr-un clip video postat pe Instagram, aceasta a adăugat descrierea m-am trezit într-un mic basm… mulțumesc iubitule @travisscott'.

https://www.instagram.com/p/BmUhB_kAYWD/?taken-by=kyliejenner

Tot din partea lui Scott, un gift set de tipul mama și copilul', marca Louis Vuitton, a apărut vineri în casa acesteia.

Cât despre cadourile din partea celorlalți, stâlpul familiei și supranumita momager' Kris Jenner i-a oferit fiicei sale un cufăr Goyard, împodobit cu mici Betty Boop, numărul 21 și numele lui Kylie în majuscule. Ca răspuns, sărbătorita a postat o fotografie a cufărului pe Snapchat cu titlul MOMMMYYY!!! Ești nebună!!!!!'.

Însă extravaganța nu a luat sfârșit aici. În poveștile de pe Instagram ale lui Travis Scott, putem surprinde printre cadourile lui Kylie și o sticlă Don Julio personalizată cu numele ei, o masă roz de ping-pong, marca Boohoo și, nu în ultimul rând, o motocicletă cu trei roți, decorată cu unicorni, marca Pretty Little Thing.

Însă nu ne îndoim de faptul că lista este mult mai lungă în realitate. Valoarea estimată a tuturor cadourilor sale? Între 70.000 și 100.000 de dolari.

Cu toate acestea, cu ocazia zilei sale de naștere, Jenner a menționat faptul că a planificat să doneze o parte din încasările din toate vânzările de astăzi de pe kyliecosmetics.com' către Habitat for Humanity'. O organizație uimitoare care oferă locuințe familiilor din întreaga lume aflate în nevoie! Toată lumea merită un loc pe care să-l numească acasă', a adăugat aceasta.

Citește și:
Suma fabuloasă pe care Kylie Jenner o câștigă pentru fiecare postare pe Instagram

Text: Monica Olaru
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people