Kim Kardashian, prima imagine cu fiica sa, Chicago West

Chicago West seamănă leit cu mama sa.

Kim Kardashian, prima imagine cu fiica sa, Chicago West

Prima poză cu Chicago West, al treilea copil al lui Kanye West și Kim Kardashian, e în sfârșit aici.

Am văzut primele imagini cu fiica lui Kim în l filmulețul de 11 minute al lui Kylie despre sarcina acesteia, dar de abia acum avem ocazia să vedem bebelușul mai bine.

În postarea lui Kim de pe Instagram, și ea și Chicago pozează cu un filtru de instagram cu urechi de urs, iar pentru debutul ei public Chicago a purtat o salopetă albă.

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


În cursul weekendului, prin internediul unei postări pe Twitter, Kim a precizat că bebelușul seamănă puțin cu frații ei mai mari (North și Saint), dar seamănă cu siguranță cu ea.

Chicago s-a născut la data de 15 ianuarie, anunțul fiind făcut de Kim prin intermediul social media. Bebelușul s-a născut prin intermediul Centrului Medical Cedars-Sinai, cântărind 3 kilograme și jumătate.

Kanye și cu mine suntem extrem de încântați să anunțăm nașterea fiicei noastre. Este sănătoasă și foarte frumoasă!' a scris Kim Kardashian West pe site-ul ei. Îi suntem extrem de recunoascători surogatei noastre care ne-a îndeplinit visele și ne-a dăruit cel mai important lucru pe care a-i putea să i-l dăruiești cuiva. Mulțumim și asistentelor și doctorilor minunați pentru tot. North și Saint sunt extrem de entuziasmați de noua lor surioară.'

Acum, tot ce ne mai trebuie este o poză cu toți frații West: North, Saint și Chicago.

Citește și:
Kanye West revine pe Instagram special pentru Kim Kardashian

Text: Catinca Sulea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people