Kim Kardashian a fost dată în judecată din cauza noului ei parfum numit Vibes

O nouă zi, un nou proces împotriva imperiului de beauty a lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian a fost dată în judecată din cauza noului ei parfum numit Vibes

Kim Kardashian este acuzată de incălcare a drepturilor de marcă înregistrată cu noul ei parfum KIMOJI Vibes care a fost lansat săptămâna trecută.

Conform documentelor legale obținute de către The Blast, compania mobilă Vibes Media susține că ambalajul ultimului parfum KKW Fragrance este similar logoului lor (o bulă de dialog albastră cu cuvântul –vibes- scris cu alb și litere mici, care a fost declarată marcă înregistrată de către Vibes Media in 2012).

Astfel, Kim este acuzată că „a promovat si acum comercializează un parfum ‘Vibes a cărui sticlă este o imitație a logului înregistrat Vibes Media'. Documentele menționează de asemenea că „există o puternică posibilitate ca și consumatorii să creadă că acest parfum este un produs Plaintiff sau că este autorizat, vizat, susținut de către Plaintiff' sau în mod controversal, că agenția de marketing ar fi afiliată cu vedeta.

Designul Kimoji care stă la baza acestui proces este o sticlă de parfum sub forma de bulă de dialog neagră, cu scrisul „VIBES' scris cu alb și cu o penumbră în culorile curcubeului, design care a fost lansat o dată cu aplicația Kimoji in 2015 și a fost utilizată de numărate ori pe produsele vedetei (stickere, șepci, huse de telefon etc).

Cu toate acestea, procesul companiei Vibes Media se concentrează specific pe parfum, cerând atât despăgubiri nespecificate cât și oprirea producției și comercializării parfumului. Compania cere, de asemenea, și predarea tutorul parfumurilor care nu au fost vândute încă pentru a putea fi distruse.

Un reprezentat a lui Kim Kardashian a refuzat să comenteze despre situația prezentă.

Citește și:
Kim Kardashian l-a surprins pe Kanye în timp ce o admira pe Rihanna, iar clipul a devenit viral

Text: Despina Miron
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people