Kim Kardashian este dată în judecată pentru o imagine cu ea și Kanye West

Un fotograf o dă în judecată pe Kim Kardashian pentru postarea, fără acordul lui, a unei fotografii pe care el susține că le-a făcut-o lui Kim și soțului ei, Kanye West.

Kim Kardashian este dată în judecată pentru o imagine cu ea și Kanye West

Fotograful Saeed Bolden a acționat-o în judecată pe Kim Kardashian pentru că a postat pe Instagram o fotografie cu ea și soțul ei, Kanye West, imagine despre care fotograful susține că a fost realizată de el.

Imaginea a fost postată pe contul de Instagram al lui Kim în octombrie 2018 și încă nu a fost ștearsă, chiar dacă fotograful a depus deja actele la un tribunal din New York. Reprezentanții lui Kim Kardashian nu au făcut încă nicio declarație.

Imaginea cu pricina poate fi văzută AICI și este o versiune în alb-negru a fotografiei realizate de Saeed, având peste 2,2 milioane de like-uri. În actele depuse la tribunal, Saeed susține că nu și-a dat acordul pentru publicarea imaginii pe contul de Instagram al lui Kim sau al lui Kanye și că aceștia îi încalcă drepturile de autor reproducând imaginea și difuzând-o public.
Fotograful nu a precizat care este suma pe care o dorește ca despăgubire, dar solicită proces cu jurați.

În ultimele luni, numeroase vedete precum Katy Perry, Ariana Grande, Justin Bieber și Gigi Hadid au fost date în judecată, pentru sume impresionante, de diverși fotografi pentru postarea pe conturile lor de Instagram a unor imagini care nu le aparțineau. De cele mai multe ori, solicitările au fost soluționate în afara tribunalului, pentru sume care nu au fost precizate public.

Citește și:
Kim Kardashian, din nou în mijlocul unei controverse din cauza fiicei sale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people