Kim Kardashian, din nou în mijlocul unei controverse din cauza fiicei sale

Kim Kardashian reușește să fie mereu în centrul atenției, de data aceasta fiind vorba de apariția mai puțin obișnuită a fiicei sale, North.

Kim Kardashian, din nou în mijlocul unei controverse din cauza fiicei sale

North, în vârstă de șase ani, a fost suprinsă purtând un piercing de nas, aceasta participând alături de părinții ei, Kim Kardashian și Kanye West la slujba ținută de pastorul Joel Osteen duminică, în Houston, Texas. Imaginile au stârnit numeroase comentarii, fanii spunând că North este prea mică pentru a avea astfel de accesorii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UpscaleHype (@upscalehype) on

 

View this post on Instagram

 

The Wests take Houston 💚 #KimKardashian #KanyeWest #NorthWest

A post shared by Richard (@thehapablonde) on

 

View this post on Instagram

 

Sunday Service. #KimKardashian #KanyeWest #NorthWest

A post shared by Richard (@thehapablonde) on

Accesoriul purtat de North a atras imediat atenția, însă nu este prima dată când fiica lui Kim poartă acest tip de piercing. North poartă deja cercei, iar în iulie ea a fost văzută purtând acest tip de accesoriu, Kim explicând atunci că este un piercing fals. „Alertă de piercing fals”, a scris atunci vedeta în descrierea unei imagini în care apărea fiica sa alături de verișoarele ei, Penelope și True și surorile lui Kim, Kourtney și Khloe.

Este puțin probabil ca acest accesoriu să fie unul real de data aceasta, mai ales că tatăl lui North, Kanye, i-a interzis fiicei sale să se mai machieze, lucru confirmat de Kim.

„Eu o lasam să se machieze – știi, puțin roșu de Crăciun – o lăsam să folosească un ruj roșu”, a explicat Kim pentru E! News. „O lăsam, dacă poartă o rochie neagră, să aibă buzele negre. Așa că aveam probleme din cauza asta. Acum, nu mai are voie să se machieze.”

Deși nu mai are voie să își dezvolte latura creativă în acest mod, Kim și-a asigurat fanii că North se poate juca în continuare când vine vorba despre ținutele ei, dar și cu produsele de îngrijire. „I se pare foarte distractiv să aplice măști de față. Îi iau diferite măști și dacă are o petrecere în pijamale le fac și fetelor. Ele cred că este foarte distractiv. Nu știu de ce. Pur și simplu li se pare fascinant”, a povestit Kim pentru Allure.

Citește și:
Surpriza emoționantă pe care i-a pregătit-o Kim Kardashian mamei sale, Kris Jenner, de ziua ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people