Kevin Hart nu va mai prezenta Premiile Oscar din cauza unor comentarii controversate pe care le-a adus comunității LGBTQ

Kevin Hart s-a retras din găzduirea Premiilor Oscar după o controversă cauzată de mesajele postate pe Twitter în urmă cu aproape un deceniu, care conțineau remarci homofobe și cuvinte jignitoare aduse comunității LGBTQ.

Kevin Hart nu va mai prezenta Premiile Oscar din cauza unor comentarii controversate pe care le-a adus comunității LGBTQ

Aseară, Kevin și-a anunțat decizia printr-un mesaj postat pe Twitter, cerându-și iertare de la comunitatea LGBTQ pentru comentariile scrise în acea perioadă.

„Am decis să mă retrag din găzduirea Premiilor Oscar din acest an. Asta pentru că nu vreau să reprezint o distragere într-o seară care ar trebui să fie celebrată de atât de mulți artiști minunați. Îmi cer scuze comunității LGBTQ pentru cuvintele insensibile din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Mă dezvolt și vreau să continui să fac asta. Obiectivul meu este să aduc oamenii împreună, nu să-i despart. Multă dragoste și apreciere pentru Academie. Sper să ne putem revedea”, a scris Kevin pe contul său de Twitter.

Mesajul vine la mai puțin de două ore după ce comediantul a precizat într-un video pe Instagram că nu-și va cere scuze din nou, pentru că, de-a lungul timpului, acele comentarii au mai apărut în mediul online și a dat explicațiile necesare la acea vreme.

La câteva ore după ce Hart a confirmat că va prezenta cea de-a 91 ediție a Premiilor Oscar marți dimineața, o mulțime de remarci ofensatorii făcute de Hart în perioada 2009-2011, multe dintre acestea fiind insulte homofobe, au început să circule online, iar cei care s-au simțit jigniți de acele mesaje au cerut Academiei să reconsidere poziția de prezentator.

Actorul în vârstă de 39 de ani a comentat controversa ieri după-amiaza, explicând că în prezent este o persoană diferită și matură. După ce încercarea lui de a se apăra în fața oamenilor și de a-i liniști a eșuat, Kevin Hart a precizat că Academia l-a contactat pentru a-i prezenta un ultimatum. „Doar ce am primit un telefon de la Academie, iar acel telefon a spus Kevin, cere-ți scuze pentru tweet-urile tale sau vom fi nevoiți să alegem o altă gazdă. În contextul tweet-urilor din 2009-2010„, spune Kevin în video-ul postat pe Instagram.

Nu este prima dată când se vorbește despre acest lucru. Am mai spus despre cum eram atunci versus cum sunt acum. Nu voi continua să comentez trecutul, atât timp cât am trecut peste și sunt într-un loc complet diferit acum„, a continuat comediantul.

Citește și:
Oscarurile fac o schimbare istorică, iar fanii nu sunt mulțumiți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people