Kerry Washington lupta impotriva violentei domestice

Kerry Washington, actrita din serialul Scandal, se implica in compania pentru respectarea drepturilor femeii, luptand totodata si impotriva violentei domestice.

Kerry Washington lupta impotriva violentei domestice

Aceasta este pentru al treilea an ambasador al campaniei Purple Purse al fundatiei Allstate, campanie prin care sunt ajutate victimele abuzului domestic si financiar.

„Pentru mine este un parteneriat perfect, pentru ca particip si lucrez in domenii care sunt foarte importante pentru mine, moda si sustinerea drepturilor femeii, a declarat actrita

Anul acesta, Purple Purse lanseaza campania #FreetoWalk, prin care doreste sa atraga atentia asupra factorilor care tin femeile captive in relatiile abuzive.

In ultimii doi ani, Kerry Washington a realizat alaturi de fundatie o geanta, care poate fi acizitionata de pe site-ul fundatiei si toate sumele stranse din vanzari revin fundatiei Allstate. In toamna un nou model va fi lansat, insa actrita a declarat ca obiectivul este ca aceasta productie de genti sa nu mai fie necesara in viitor.

„Obiectivul este incheierea ciclului de abuzuri, astfel incat achizitia unei posete mov sa se faca doar din motive estetice si sa nu reprezinte, de fapt, nevoia unei schimbari', a completat ea.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people