Keith Urban, nevoit să plece după Premiile Grammy pentru a avea grijă de soția sa, Nicole Kidman

Keith Urban demonstrează încă o dată cât de mult își iubește soția, anunțând că va pleca imediat după terminarea Premiilor Grammy pentru a avea grijă de aceasta.

Keith Urban, nevoit să plece după Premiile Grammy pentru a avea grijă de soția sa, Nicole Kidman

Nicole Kidman a lipsit seara trecută de la Premiile Grammy 2020, iar soțul ei, Keith Urban a explicat care a fost motivul absenței sale.

Artistul a declarat pentru People că soția sa Nicole nu se află alături de el pe covorul roșu, deoarece ea se este în Australia, fiind răcită. „Soția mea este acasă, răcită. Se întâmplă multe lucruri de acest fel.”

Keith Urban a explicat însă că nu este vorba despre o problemă gravă, iar actrița este în mâini bune în Sydney, ea avându-le alături pe fiicele cuplului, Faith și Sunday. „Ea se află acasă cu fetele în seara aceasta, iar eu mă voi întoarce cât de repede voi putea”, a declarat acesta.

Nicole Kidman și Keith Urban formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, cei doi făcându-și de fiecare dată declarații emoționante.


În cadrul aceluiași interviu, Keith a dezvăluit că fanii vor avea surprize din partea sa anul acesta, urmând să lanseze noi melodii. Aseară, artistul a prezentat alături de Cynthia Erivo câștigătorul Premiului Grammy pentru Cea mai bună interpretare pop solo.

Citește și:
Încă o dovadă că Nicole Kidman și Keith Urban formează un cuplu perfect

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people