Keira Knightley i-a interzis fiicei sale să vadă aceste 2 filme Disney

Keira Knightley interpretează rolul principal în filmul "The Nutcracker and the Four Realms", una dintre cele mai așteptate pelicule Disney ale anului, însă acest lucru nu a determinat-o să urmărească cu plăcere fiecare producție a celebrului studio de cinematografie.

Keira Knightley i-a interzis fiicei sale să vadă aceste 2 filme Disney

În ciuda colaborărilor pe care le-a avut de-a lungul anilor cu Disney, Keira Knightley nu este un fan al producțiilor realizate de celebrul studio, în mod special când vine vorba depre prințesele Disney.

Actrița în vârstă de 33 de ani a dezvăluit că i-a interzis fiicei sale în vârstă de 3 ani să urmărească anumite producții Disney, filme pe care mulți dintre noi le-am vizionat cu mare plăcere.

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Keira Knightley a povestit despre filmele preferate ale fiicei sale, dar și despre cele care nu respectă valorile în care ea crede. „Cinderella” (Cenușăreasa), filmul lansat în 1950, este „interzis”, Knightley adăugând că este din cauza faptului că „ea stă și așteaptă ca să apară un tip bogat care să o salveze. Nu faceți așa ceva! Salvați-vă singure! Și mai este încă un alt film interzis, lucru supărător deoarece mie chiar mi-a plăcut, este vorba despre „Little Mermaid” (Micuța Sirenă). Adică melodiile sunt superbe, însă nu trebuie să renunți la vocea ta pentru un bărbat. Hello! Însă problema pe care o am cu acest film este că îl ador! Este o problemă delicată, însă rămân la decizia mea”, a completat actrița.

Keira a vorbit și despre filmele preferate ale fiicei sale printre care se numără „Finding Dory” care este „unul dintre favoritele familiei”, dar și „Frozen care este extraordinar și Moana” care este pe placul fiicei sale.

Pe Keira Knightley o vei putea revedea pe marile ecrane începând din 30 noiembrie în pelicula fantasy „The Nutcracker and the Four Realms” (Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri), în care interpretează rolul Zâna Fondantelor.

Citește și:
Keira Knightley critică apariția imediată după naștere a lui Kate Middleton: „A ieșit din spital șapte ore mai târziu, machiată și cu pantofi cu toc în picioare'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people