Keira Knightley, criticata de regizorul John Carney

John Carney, regizorul filmului “Begin Again” i-a adus critici dure actritei Keira Knightley, alaturi de care a lucrat in 2013.

Keira Knightley, criticata de regizorul John Carney

Regizorul John Carney a declarant recent ca nu o considera pe Keira pregatita sa devina actrita: Pentru a fi actor, e nevoie sa te cunosti foarte bine si sa fii onest, iar Keira nu era pregatita pentru asta si nu cred ca este nici in prezent'.

Regizorul a tinut sa invinovateasca anturajul actritei pentru lipsa ei de profesionalism si sa mentioneze ca nu va mai lucra niciodata cu ea: Nu voi mai lucra cu supermodele. Keira avea mereu un anturaj alaturi de ea, care ne ingreuna mult munca.'

Desi Keira nu a raspuns acuzatiilor, ea a fost sustinuta pe Twitter de alti regizori alaturi de care a lucrat in trecut.

Mark Romanek a precizat ca experienta lui cu Keira a fost excelenta din toata punctele de vedere: Nu inteleg la ce se refera John Carney'. La fel a declarat su Lorene Scafaria: Keira este foarte, foarte buna in ceea ce face. A fost o placere sa lucrez cu ea. Pur si simplu, incantatoare.'

Text: Andrada Dolofan
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people