Keira Knightley a dezvăluit numele fiicei sale, la două luni de când a născut

Keira Knightley a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu aproape două luni.

Keira Knightley a dezvăluit numele fiicei sale, la două luni de când a născut

Keira Knightley este cunoscută pentru faptul că este una dintre cele mai discrete vedete, așa că nu ne miră deloc faptul că nu a dezvăluit până acum nici momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară și nici ce nume a ales pentru fiica ei.

Într-un interviu acordat publicației The Telegraph ea a dezvăluit că, în urmă cu șase săptămâni, a născut o fetiță căreia i-a pus numele Delilah. Ea și soțul ei, James Righton, mai au o fetiță, Edie, în vârstă de 4 ani.

Keira Knightley și James Righton sunt căsătoriți din 2013 și nu au vorbit decât foarte rar despre viața lor de familie. În acest nou interviu actrița a dezvăluit cum se descurcă acum, de când are doi copii. Inițial, actrița a dorit să își ia un concediu de maternitate de șase luni, însă acest lucru nu este posibil pentru că trebuie să înceapă promovoarea celui mai recent film în care joacă, Official Secrets.

Iar soluția pe care a găsit-o actrița este una practică: apelează la o pompă de sân. „Dacă nu fac acest lucru, atunci sânii mei ar exploda”, a dezvăluit ea. „Vorbesc chiar foarte serios. Și, ca să evit asta, iau cu mine pompa de sân oriunde merg. Este totul în regulă”.

Se pare că faptul că a devenit din nou mamă a ajutat-o pe Keira și din punct de vedere profesional. „Lucrul ciudat atunci când vine vorba despre actorie este că absența somnului îți ajută emoțiile să iasă cât mai la suprafață. Este foarte ușor să plângi. Simți mereu că vrei să plângi, așa că pot mereu apela la așa ceva și este grozav. Le mulțumesc copiilor mei”.

Citește și:
Keira Knightley vorbește despre căderea psihică pe care a avut-o la 22 de ani

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people