Katy Perry si semnificatia costumului ei la Premiile Grammy

Premiile Grammy, precum Globurile de Aur, nu au fost lipsite de remarci politice. Afla mai multe despre Katy Perry si semnificatia costumului ei.

Katy Perry si semnificatia costumului ei la Premiile Grammy

Artista, sustinatoare infocata a lui Hillary Clinton in timpul cursei prezidentiale, a cantat pentru prima noul ei single, „Chained to the Rhythm', o piesa semi-politica. Prestatia acesteia nu a fost insa singurul moment politic, ea transmitand un mesaj puternic si prin tinuta. Afla in continuare mai multe despre Katy Perry si semnificatia costumului ei.

Precum Hillary Clinton (care a purtat un costum alb la ceremonia de investire in functie a lui Donald Trump), Katy Perry a ales sa poarte tot alb, amintind de tinuta sufragetelor care protestau pentru dreptul de vot al femeilor.

Citeste si:
Hillary Clinton, imbracata in alb la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump

Pentru acest show, Kary Perry a ales cateva accesorii surprinzatoare. Ea a purtat o banderola cu textul „Persist', dar si o insigna cu Planificarea Familiala (Planned Parenthood). Totodata, ea a cantat alaturi de Skip Marley in fata unei imagini cu textul constitutiei Statelor Unite, strigand la final „No hate' (Fara ura), aluzie la masurile discriminatorii luate de Trump de la inceputul mandatului.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people