Katy Perry a avut o singură cerință înainte să se împace cu Taylor Swift

După câțiva ani în care au fost într-un conflict continuu, Katy Perry și Taylor Swift au ajuns în sfârșit la o înțelegere. Însă totul s-a întâmplat cu anumite condiții.

Katy Perry a avut o singură cerință înainte să se împace cu Taylor Swift

Deși Katy a recunoscut că ceea ce s-a întâmplat între ea și Taylor a fost un proces îndelungat, parcursul lor către împăcare a început după ce Katy i-a trimis lui Taylor o ramură de măslin și un bilețel, admițând că îi pare rău pentru conflictul care exista între ele de ceva timp.

„M-am gândit că era pe cale să înceapă ceva nou și important și avea nevoie de sprijin”, le-a explicat Katy celor de la The Thrive Global Podcast, referindu-se la începutul turneului lui Taylor Swift. Și sincer, din moment ce eu îl încheiam pe al meu, am realizat cât de multe lucruri avem în comun. Și poate că sunt doar cinci oameni în lume care pot avea același tip de conversații și să înțeleagă de unde vin, și că ar trebui să celebrăm prietenia noastră și să fim capabile să ne susținem una pe cealaltă. Sunt gata să trec peste. O iert și îmi pare rău pentru orice aș fi făcut și sper că și ea simte la fel. Cred că este momentul. Sunt lucruri mai importante, există probleme reale în lumea asta”, a continuat Katy Perry.

După ce s-a întâlnit la petrecerile organizate după Premiile Oscar cu iubitul lui Taylor Swift, Joe Alwyn, Katy Perry a decis să facă pasul următor: „M-am dus la ea și i-am spus că o susțin și o iubesc și mi-aș dori să fim prietene. M-a invitat acasă la ea și mi-a făcut prăjituri.” Kate Perry a avut și o cerință specială în ceea ce privește vizita, și anume, să stea în brațe cu noua pisică a lui Taylor. 

Fanii celor două artiste se bucură că nu trebuie să aleagă tabăra în care să se plaseze și pot continua să-și susțină fără probleme artistele preferate.

Citește și:
Shiloh și Vivienne Jolie-Pitt se distrează alături de prietenii lor în Los Angeles

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people