Kate Middleton vorbește pentru prima dată despre sarcina lui Meghan Markle

Kate Middleton este pregătită pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și de abia așteaptă să întâmpine viitorul copil al Ducelui și Ducesei de Sussex.

Kate Middleton vorbește pentru prima dată despre sarcina lui Meghan Markle

Miercurea aceasta, Kate Middleton și Prințul William au vizitat Universitatea Leicester, unde, în timp ce saluta mulțimea, Ducesa a fost întrebată dacă este entuziasmată în legătură cu sarcina lui Meghan Markle.

Ducesa de Cambridge a răspuns „Da, bineînțeles. Este un moment special să avem copii mici, și un văr sau o verișoară pentru George, Charlotte și Louis, de asemenea. Este foarte special”.

https://www.instagram.com/p/Bqu53jilf8g/

Kate a oferit detalii și despre cei trei copii, spunând că de abia așteaptă cu toții sărbătorile. „Sunt foarte bine, mulțumesc. Sunt foarte entuziasmați pentru Crăciun pentru că au început să cânte toate colindele, să împodobească brazii. Louis crește, nu-mi vine să cred că au trecut deja șapte luni”.

Veștile vin după ce mai multe surse le-au spus celor de la The Telegraph că Ducesa a fost în lacrimi la probarea rochiei de domnișoară de onoare pentru Charlotte, la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle. „Kate doar ce îl născuse pe Louis și era foarte emoționată„, le-a spus o sursă apropiată. Kate Middleton l-a născut pe Louis în luna aprilie a acestui an, iar Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în Windsor, în luna mai, având parte de o ceremonie regală memorabilă, urmărită de milioane de oameni din toată lumea.

Între timp, o sursă apropiată familiei regale le-a spus celor de la ET, în contextul în care au apărut zvonuri conform cărora cele două nu s-ar înțelege atât de bine, că „Meghan și Kate au interese diferite și trăiesc vieți diferite”, adăugând că a existat o oarecare tensiune între William, Kate, Harry și Meghan.

„Este destul de evident că Meghan și Kate au două caractere diferite. Nu au prea multe lucruri în comun”, a declarat corespondentul regal Katie Nicholl.

Meghan și Harry se află în plin proces de mutare de la Palatul Kensington, dar nu din motivul unor eventuale neînțelegeri, ci pentru a oferi copilului un mediu familial restrâns și pentru a se ocupa de responsabilitățile care vine odată cu rolul de părinte.

Citește și:
Porecla adorabilă primită de Prințul William de la George și Charlotte

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people