Kate Middleton, „în lacrimi” la proba pentru rochia Prințesei Charlotte pentru nunta lui Meghan

Se pare că Ducesa de Cambridge a plâns la proba pentru rochia Prințesei Charlotte, aceasta fiind domnișoară de onoare la nunta Prințului William cu Meghan Markle.

Kate Middleton, „în lacrimi” la proba pentru rochia Prințesei Charlotte pentru nunta lui Meghan

Potrivit presei britanice, Kate Middleton a fost „în lacrimi” după proba rochiei fiicei sale, Prințesa Charlotte. O sursă a declarat pentru The Daily Telegraph că „Ducesa îl născuse pe Prințul Louis recent și era destul de emotivă”. Nimeni nu știe însă cu exactitate ce anume a făcut-o pe Kate Middleton să plâng în aceste momente.

Mai multe alte surse au declarat pentru People că a fost destul de mult „stres” pentru persoanele implicate în nuntă, așadar acesta ar fi putut fi un motiv.

Cu toate acestea, o altă persoană care a și participat la recepția privată organizată după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a declarat că Prințul William era „într-o dispoziție foarte veselă, era”, iar Kate Middleton era „într-o formă bună”.

Această informație despre Kate Middleton vine la câteva zile după ce Kensington Palace a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle se vor muta la începutul anului viitorul pe domeniul Windsor, alegând să nu rămână vecinii Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Deși nimeni nu știe cu exactitate dacă este vorba despre un conflict sau o neînțelegere, o sursă a declarat că există câteva diferențe între Kate și Meghan. Cele două se înțeleg foarte bine, au participat împreună la numeroase evenimente, însă ele sunt „femei foarte diferite, în ciuda circumstanțelor similare. Meghan este extrovertită, în timp ce Kate este destul de timidă”, potrivit The Daily Telegraph.

Citește și:
De ce trebuie Meghan Markle să stea mereu în spatele lui Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people