De ce trebuie Meghan Markle să stea mereu în spatele lui Kate Middleton

Știm deja că membrii familiei regale trebuie să respecte numeroase reguli stricte, însă care este motivul pentru care Meghan Markle trebuie să stea mereu în spatele lui Kate Middleton?

De ce trebuie Meghan Markle să stea mereu în spatele lui Kate Middleton

În urmă cu ceva timp surse apropiate familiei regale spuneau că lui Meghan Markle îi este greu să înțeleagă toate regulile impuse de protocolul regal. De când este un membru al familiei, aceasta trebuie să respecte eticheta, să își perfecționeze postura și chiar să facă schimbări când vine vorba despre stilul vestimentar.

Așa cum știi deja, nimeni nu poate merge în fața Reginei Elisabeta a II-a, însă se pare că toți membri familiei trebuie să respecte și alte reguli. În acest caz, Ducesa de Sussex trebuie să fie întotdeauna în spatele Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Acest lucru trebuie respectat indiferent de cât de bine se înțeleg, deoarece Kate Middleton va fi într-o zi regină, Prințul William ocupând al doilea loc în ordinea de succesiune la tron. Asta înseamnă că Meghan va fi așezată mereu în spatele Ducesei de Cambridge.

Această regulă a fost pânăacum respectată la toate evenimentele publice la care cele două au participat. Ducesa de Sussex va sta mereu în spatele lui Kate, fie că este vorba despre ieșirile pe balconul Palatului Buckingham pentru un eveniment important, participarea la slujbe religioase sau chiar și ieșirile la Wimbledon.

În plus, Meghan Markle ar trebui să facă și o reverență în fața lui Kate, însă până acum am văzut membrii familiei făcând acest lucru doar în fața Reginei.

Aceste reguli nu i se aplică doar lui Meghan, evident. Toată lumea trebuie să țină cont de succesiunea la tron și în funcție de locul pe care îl are fiecare membru al familiei, este respectat protocolul.

Citește și:
Meghan Markle are interdicție la această piesă vestimentară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people