Kate Middleton vorbește despre posibilitatea de a avea încă un copil alături de Prințul William

Va avea Prințul Louis un frate sau o soră mai mică? Kate Middleton vorbește despre acest subiect în timpul unui eveniment public.

Kate Middleton vorbește despre posibilitatea de a avea încă un copil alături de Prințul William

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, însă este suficient pentru familia regală?

Se pare că Ducesa de Cambridge s-a gândit la posibilitatea de a avea un al patrulea copil, dezvăluind acest lucru în timpul călătoriei în Irlanda de Nord.

 

View this post on Instagram

 

Thank you Ballymena for the wonderful welcome for The Duke and Duchess of Cambridge! #RoyalVisitNI

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on


Potrivit People, Kate Middleton s-a oprit să vorbească cu un bărbat numit Alan Barr și cu fiul acestuia în vârstă de 5 ani, James. „Este superb. Mă face să îmi doresc mai mulți copii”, a zis Ducesa, potrivit declarației lui Barr. Bărbatul a întrebat-o dacă există o posibilitate să apară și un al patrulea copil al Ducelui și Ducesei de Cambridge, însă Kate i-a răspuns râzând: „Cred că William ar fi puțin îngrijorat”.

Având în vedere că nu a trecut nici un an de când s-a născut Prințul Louis, putem înțelege îngrijorarea lui William. Cu toate acestea, deși Ducesa de Cambridge nu va avea prea curând încă un copil, familia regală tot se va mări, Meghan Markle și Prințul Harry urmând să devină părinți în curând.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William au primit cele mai adorabile cadouri pentru copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people