Kate Middleton și Prințul William își arată latura jucăușă, iar fanii nu contenesc cu laudele

Ducii de Cambridge se promovează intens în perioada asta, și mai vrem.

Kate Middleton și Prințul William își arată latura jucăușă, iar fanii nu contenesc cu laudele

Kate Middleton și Prințul William, care au împlinit 10 ani de căsnicie, au profitat de ocazie pentru a le oferi fanilor acces în culisele vieții regale și ale relației lor.

Cuplul a anunțat lansarea unui canal YouTube, printr-un teaser adorabil, care lasă să se întrevadă cât de diverse sunt activitățile lor, dar și cât de bine continuă să se simtă împreună.

Kate (39 de ani) și William (38 de ani) își dezvăluie și latura jucăușă. O secvență îi arată filmându-și salutul de ziua Sfântului Patrick, în 2021. Kate își corectează soțul, stângaci în irlandeză: „Nu e nevoie să-ți rostogolești r-urile.” „Nu trebuie rostogolite?,” răspunde William, la care Kate clatină din cap și spune: „Nu.”

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la nuntă, Ducii de Cambridge au făcut publice, săptămâna trecută, imagini rare care arată viața acasă alături de cei trei copii ai lor: Prințul George (7), Prințesa Charlotte (6) și Prințul Louis (3).

Pe lângă acestea, au publicat și două fotografii romantice, făcute la Kensington Palace, de către Chris Floyd.

De la momentul în care au mers împreună în fața altarului de la Westminster Abbey, la ceremonia care a avut loc pe 29 aprilie 2011, William și Kate nu s-au arătat niciodată lumii așa de apropiați cum o fac cu cele două imagini ale lui Floyd, fotograful britanic care a devenit cunoscut imortalizând scena muzicală britanică încă din anii 1990, în era Britpop.

Kate și William și-au actualizat și contul Instagram, renunțând la numele @KensingtonRoyal în favoarea lui @DukeandDuchessofCambridge. Odată cu schimbarea asta a venit și o nouă fotografie de profil, care a fost folosită și pentru YouTube: un portret informal al perechii, în care cei doi sunt surprinși chicotind în timpul vizitei lor din 2020 în Irlanda.

Lansarea canalului lor de YouTube a fost anunțată și pe Instagram, printr-o postare autopersiflantă: „Mai bine mai târziu decât niciodată – de-acum, suntem și pe YouTube.”

Citește și:

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a devenit mamă pentru a doua oară

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people