Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a devenit mamă pentru a doua oară

Pippa Middleton, sora cea mică a lui Kate Middleton, a devenit mamă pentru a doua oară.

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, a devenit mamă pentru a doua oară

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge, și soțul său, James Matthews au devenit părinți pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, căreia i-a pus numele Grace Elizabeth Jane.

„Fetița s-a născut luni, 15 martie, la ora 4.22, și a cântărit la naștere 3.012 kilograme. Toată lumea este extrem de fericită. Mama și fetița se simt bine. Micuța este perfectă și toată lumea este încântată de venirea ei pe lume”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Vestea că Pippa Middleton este însărcinată cu al doilea copil a fost dezvăluită la milocul lunii decembrie de o sursă apropiată cuplului. „Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată, în ciuda acestui an dificil. Întreaga familie este încântată”, a declarat o sursă pentru publicația Page Six.

Pippa Middleton, în vârstă de 37 de ani, și James Matthews, de 45 de ani, mai au împreună un copil, pe nume Arthur, care s-a născut în octombrie 2018. Pippa a născut la spitalul Mary din Londra, în aripa privată Lido, fiind același loc în care au fost născuți și copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge.

În timpul primei sarcini, sora mai mică a lui Kate Middleton a fost extrem de activă, iar ea a vorbit cu sinceritate despre antrenamentele pe care le practica pentru a-și menține forma fizică, dar și pentru a-i oferi o stare de bine. În 2018, cu puțin timp înainte de a naște, Pippa a scris un articol pentru Waitrose Weekend despre beneficiile antrenamentului inspirat din exercițiile de balet pentru femeile însărcinate. Aceasta a explicat că exercițiile la bara specială de balet o ajută să își păstreze forma fizică și postura.

Pippa Middleton și omul de afaceri James Matthews s-au căsătorit în luna mai a anului 2017. Ceremonia a avut loc la Biserica St. Mark în Englefield. Pippa a purtat o rochie Giles Deacon și o tiară Robinson Pelham, care a fost realizată special pentru ea. Tiara conținea diamante și aur alb de 18 carate, iar modelul a fost creat special pentru a se potrivi cu rochia, dar și cu voalul Milliner Stephen Jones.

Citește și:
Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au făcut un gest impresionant pentru regretata lor bunică, Prințesa Diana

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people