Kate Middleton și Prințul William au primit cele mai adorabile cadouri pentru copiii lor

Cadouri pentru mica echipă de fotbal a Ducelui și Ducesei de Cambridge!

Kate Middleton și Prințul William au primit cele mai adorabile cadouri pentru copiii lor

Kate Middleton și Prințul Williams au vizitat Belfast, Irlanda de Nord ieri, unde au privit un meci de fotbal între elevi. Ducele și Ducesa au primit la sfârșit cadouri speciale din partea Irish Football Association pentru cei trei copii ai lor, Prințul George (5 ani), Prințesa Charlotte (3 ani) și Prințul Louis (10 luni), și anume, tricouri personalizate de fotbal, inscripționate cu numele fiecărui copil.


William și Kate au vizitat stadionul Windsor Park, renovat recent, au participat la o cursă de canoe pe Lough Erne, barca lui William fiind cea câștigătoare, și au vizitat Roscor Youth Village, condus de organizația caritabilă Extern, unde Kate a ajutat la asamblarea unui cort și a luat parte la un concurs de tras cu arcul.

În timpul vizitei, cei doi au aflat despre proiectele comunității de fotbal, workshop-urile pe care le organizează, dar și cursurile educative. Kate a purtat o haină roșie din lână, semnată Carolina Herrera, un pulover și pantaloni negri, în timp ce William a ales un costum clasic. Amândoi s-au schimbat mai târziu în haine mai confortabile, participând la activitățile desfășurate pe tot parcursul zilei.

Citește și:
Cum și-a ales Lady Gaga numele de scenă?

Foto: Twitter, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people