Kate Middleton și Prințul William au făcut o surpriză unor elevi britanici

Kate Middleton și Prințul William au ținut să vorbească cu copiii celor care luptă împotriva epidemiei de coronavirus și cu cei care care se ocupă de ei.

Kate Middleton și Prințul William au făcut o surpriză unor elevi britanici

Cu ocazia sărbătorilor pascale, Kate Middleton și Prințul William au transmis un mesaj elevilor și angajaților unei școli care a rămas deschisă în timpul pandemiei de coronavirus pentru copiii unor angajați esențiali. Cuplul regal a distribuit înregistrarea pe Instagram, unde îi vedem discutând cu elevii și personalul Casterton Primary Academy.

Filmulețul de pe Instagram începe cu Kate Middleton și Prințul William vorbind cu doi elevi purtând urechi de iepure și care le arată fotografii cu mamele lor, care lucrează în sistemul medical. Unul dintre ei spune că e fericit că se află la școală și că are posibilitatea de a cunoaște oameni noi. După asta, Kate și William au vorbit cu două surori, care le-au arătat desenele pe care le-au făcut. În ultima discuție, aceștia au mulțumit personalului școlii, pentru dedicarea de care dau dovadă.

„Vrem doar să vă mulțumim foarte mult și să vă spunem că faceți o treabă extraordinară. Vă rugăm să transmiteți mesajele noastre către toți angajații și voluntarii”, a spus Prințul William. Kate Middleton a adăugat: „E important pentru toți cei care lucrează în domenii-cheie în momentul acesta să știe că copiii lor trăiesc într-un mediu normal și că sunt în siguranță, așa că felicitări tututor! Nu sunt niște circumstanțe obișnuite, dar e fantastic.”

La începutul lunii, Prințul William și Kate Middleton și-au arătat recunoștința și față de medicii aflați din prima linie care luptă împotriva epidemiei de coronavirus. Chiar dacă o vizită oficială nu a putut avea loc, aceștia au sunat la Queen’s Hospital Burton pentru a le mulțumi medicilor pentru tot efortul pe care îl fac în această perioadă. „Știu că toți îl vedeți ca pe un lucru pe care trebuie să îl faceți, însă situația e la un alt nivel acum și voi faceți o treabă incredibilă. Întreaga țară este mândră de voi, așa că vă mulțumim pentru tot efortul pe care îl depuneți și pentru toate orele pe care le lucrați”, a declarat atunci Prințul William.

Citește și:
Cupluri de celebrități care au rămas împreună chiar și după un scandal de infidelitate

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people