Kate Middleton și Meghan Markle au o înțelegere privind aparițiile comune în public

În ultima vreme am avut parte de o avalanșă de zvonuri în ceea ce le privește pe Kate Middleton și Meghan Markle și se pare că lucrurile nu se opresc aici.

Kate Middleton și Meghan Markle au o înțelegere privind aparițiile comune în public

Știrile despre cele două Ducese nu contenesc și speculațiile cu privire la existența unui conflict între ele au luat proporții în ultima vreme.

Potrivit unor surse apropiate familiei regale britanice, conflictul este mai mult între Prințul Harry și Prințul William decât între cele două Ducese. Cu toate acestea, expertul regal Katie Nicholl susține că există cu adevărat tensiuni între Kate Middleton și Meghan Markle.

„Cred că există ceva adevăr despre faptul că sunt tensiuni – nu doar între Ducese, ci și între cei doi frați”, a declarat ea. „Precum știm toți, lucrurile pot escalada foarte repede. Cred că există tensiuni, însă nu cred că au existat certuri”.

„Știu că Meghan și Kate au o înțelegere privind cum să se comporte atunci când apar împreună în public, să se înțeleagă, să facă un efort, să fie amabile și drăguțe una cu cealaltă atunci când sunt în public. Amândouă au realizat că nu este în favoarea lor dacă nu se înțeleg și lumea observă acest lucru. Nu este ceva ce să își dorească”.

La începutul lunii martie, Kate Middleton și Meghan Markle au avut un salut prietenos la slujba organizată pentru Commonwealth Day, însă unele surse susțin că nu ar fi fost un gest spontan deoarece amândouă știau că sunt filmate și fotografiate.


„Poate că nu au multe lucruri în comun, însă Kate nu are nicio problemă cu Meghan”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair. „Kate vrea ca ele să se înțeleagă, nu numai de dragul lui Harry, însă pentru că știe că nu ar fi în regulă să existe conflicte între două rude dintr-o familie regală”.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle, surpriză emoționantă pentru cea mai mare fană, care a împlinit 99 de ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people