Kate Middleton arată fabulos îmbrăcată în haine sport, iar aceste imagini te vor convinge să faci și tu mai multă mișcare

Kate Middleton a fost prezentă la un eveniment unde a reușit să le dovedească tuturor cât de implicată este în acțiunile pe care le susține.

Kate Middleton arată fabulos îmbrăcată în haine sport, iar aceste imagini te vor convinge să faci și tu mai multă mișcare

Ducesa de Cambridge reușește să ne surprindă și de această dată deoarece a avut o apariție inedită la un eveniment pentru SportsAid, o organizație care ajută tinerii sportivi din Marea Britanie la începutul carierei lor.

Evenimentul a avut ca scop recunoașterea rolului pe care părinții îl au în ceea ce privește performanțele tinerilor sportivi. Kate Middleton s-a alăturat acestor tineri și a participat la o serie de activități organizate într-o sală de sport, dar și pe teren, înainte de a se întâlni cu părinții care fac parte din SportsAid, pentru a afla despre experiențele lor și provocările cu care se confruntă. Această organizație sprijină financiar în fiecare an peste 1.000 de sportivi, majoritatea având vârste cuprinse între 12 și 18 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🏃‍♀️ Sprint training with young Para-athlete sprinter Emmanuel Oyinbo-Coker — today The Duchess of Cambridge joined a special @TeamSportsAid event dedicated to celebrating the role that parents and guardians play in their childs sporting success. SportsAid, which The Duchess has been Patron of since 2013, helps young British sportsmen and women aspiring to be the country’s next Olympic, Paralympic, Commonwealth and World Champions. The charity supports over 1,000 athletes each year, the vast majority aged 12 to 18, by helping financially towards training and competition costs. Today The Duchess joined young athletes taking part in a series of track and field activities, before meeting parents and guardians of SportsAid athletes, past and present, to hear about their experiences, the challenges that they face, and about the impact of the support they receive from the charity. Photos © PA / Kensington Palace

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

În plus, spre surprinderea tuturor, Kate Middleton a luat și câteva lecții de box.

 

La sfârșitul evenimentului, Kate Middleton a avut și un mesaj emoționant către toți cei care fac parte din organizație. „Rolul pe care părinții îl au în viața copiilor nu poate fi subestimat. Fiecare dintre voi și-a dedicat timpul și devotamentul pentru a susține talentul excepțional al copiilor. Ca părinte, am o admirație imensă față de voi. Și știu cât de greu și cât de mult timp necesită ceea ce faceți.”

„În același timp, gestionați transportul, logistica, sunteți nutriționiști, psihologi, finanțatori, dar cel mai important, cei care oferă copiilor dragoste, sprijin, dar și încurajări atunci când lucrurile sunt mai dificile. S-ar putea să nu vă simțiți întotdeauna apreciați, dar sunt atât de mândră că SportsAid vă recunoaște contribuția și că înțelege provocările cu care vă confruntați”, a continuat Ducesa de Cambridge.

Citește și:
Kate Middleton, apariție strălucitoare la spectacolul „Dear Evan Hansen'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people