Kate Middleton a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19 și va sta în izolare

Ducesa de Cambridge se autoizolează după ce a intrat în contact cu o persoană care a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Kate Middleton a intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu Covid-19 și va sta în izolare

Kate Middleton intră de luni în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu coronavirus. Palatul Kensington a dezvăluit faptul că acest lucru s-a întâmplat săptămâna trecută, sugerând că ar fi putut fi atunci când Ducesa de Cambridge a fost prezentă vineri la Wimbledon, scrie Daily Mail.

Kate Middleton a primit ambele doze de vaccin anti-COVID-19. Potrivit declarațiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Ducesei, starea acesteia de sănătate este una bună și nu are simptome. „Săptămâna trecută, Ducesa de Cambridge a intrat în contact cu cineva care a fost ulterior diagnosticat cu Covid-19. Alteța Sa Regală nu prezintă simptome, dar respectă toate recomandările relevante ale Guvernului și se autoizolează acasă”, a transmis acesta.

Kate Middleton ar fi trebuit să participe la un eveniment organizat la Catedrala Sf. Paul în această dimineață, care celebra contribuția National Health Service în timpul pandemiei de Covid-19, realizările personalului medical, precum și al voluntarilor. De asemenea, Ducesa nu va lua parte nici la petrecerea de la Palatul Buckingham. Ultimul eveniment public la care a fost prezentă Ducesa de Cambridge a fost vineri, la Wimbledon, când a stat lângă Tim Henman, fost jucător de tenis.

Acum câteva zile, Kate Middleton a fost alături de soțul său, Prințul William, și fiul lor, Prințul George, la un meci de fotbal din cadrul Campionatului UEFA Euro 2020 dintre Anglia și Germania, pe stadionul Wembley.

În luna noiembrie a anului trecut, surse din cadrul Palatului Kensington au confirmat informațiile conform cărora Prințul William ar fi fost diagnosticat cu Covid-19 în luna aprilie a anului 2020. Acesta nu a vrut să vorbească atunci despre asta pentru a nu îngrijora pe alții și s-a autoizolat. Kate Middleton și cei trei copii ai lor nu au fost infectați cu coronavirus.

La începutul pandemiei, Prințul William și Kate Middleton și-au arătat recunoștința față de medicii din prima linie. Cei doi au sunat la Queen’s Hospital Burton pentru a le mulțumi acestora pentru tot efortul pe care îl fac.

Citește și:
Ce a declarat Kate Middleton după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people