Ce a declarat Kate Middleton după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19

Ducesa de Cambridge a surprins într-o ținută informală cu ocazia primei sale doze de vaccin.

Ce a declarat Kate Middleton după ce a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19

Kate Middleton s-a vaccinat cu prima doză anti-COVID-19. Momentul a fost împărtășit cu toți cei care o urmăresc, via o fotografie postată pe rețelele de socializare.

„Ieri am primit prima doză de vaccin COVID-19 la Muzeul de Știință din Londra. Sunt extrem de recunoscătoare tuturor celor care joacă un rol în desfășurare – vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți,” a scris ducesa pe contul de Twitter pe care îl împarte cu Ducele de Cambridge.

Dincolo de contribuția importantă la campania de vaccinare pe care o reprezintă acest „și eu” al ducesei, atenția publicului s-a îndreptat, ca de obicei, și spre ce a purtat aceasta. Contrar eleganței sobre cu care și-a obișnuit fanii, Kate a optat de data asta pentru o ținută informală – blugi deschiși la culoare și un top ribbed, cu bretele groase, o opțiune perfectă pentru ca injectarea în braț să meargă rapid și comod. Ducesa avea părul desfăcut și purta o pereche discretă de cercei rotunzi.

Prințul William, și el în ținută informală, a primit prima doză de vaccin săptămâna trecută și și-a însoțit fotografia oficială de un mesaj foarte asemănător cu cel al soției sale. „Tuturor celor care lucrează la desfășurarea vaccinării – vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut și faceți în continuare”, a transmis el.

Conform site-ului NHS, persoanelor cu vârsta de peste 30 de ani le-a venit rândul la vaccinare și în Marea Britanie.

Regina Elisabeta a II-a s-a vaccinat în iarnă, ocazie cu care a spus: „Odată ce veţi primi vaccinul, veţi avea acel sentiment că vă veţi simţi protejaţi, iar eu cred că acest lucru este foarte important. Pe de altă parte, cred că este dificil pentru oamenii care nu s-au vaccinat niciodată, dar ei ar trebui să se gândească mai degrabă la ceilalţi oameni din jur, decât la ei înşişi”.

Citește și:

Prințul William, surprins „flirtând' în timpul turneului regal din Scoția (și nu este vorba de soția lui)

Foto: Instagram

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video